IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс се сближава с бившия си

14 ноември 2014 16 31

Има вероятност актрисата и Никълъс Холт да подновят романса си

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Любовният живот на Дженифър Лорънс е доста объркан. След като се раздели с дългогодишния си приятел Никълъс Холт, тя започна романс с Крис Мартин.

Преди време се появиха слухове, че актрисата и певецът вече не са заедно. По-късно обаче тези твърдения бяха опровергани. Наскоро пък се заговори, че Дженифър и Крис наистина имат проблеми, най-вече заради близките отношения на музиканта с бившата му съпруга Гуинет Полтроу.

Едва ли някой може да каже със сигурност какво се случва с любовния живот на звездата от „Игрите на глада“, но е факт, че последните новини около нея съобщават за близките ѝ отношения с бившия ѝ Никълъс Холт.

Източник разкрива: „Той все още обича Дженифър, както и неговото семейство я обича. Той ѝ е звъннал и сега двамата си говорят редовно по Skype“. В момента актрисата е във Великобритания, за да промотира новия филм „Игрите на глада“ с нейно участие.

Говори се, че Лорънс се е срещнала с родителите на Никълъс, които имат дом в югоизточна Англия и които желаят синът им и бившата му приятелка отново да се съберат. Според същия източник двамата нямат търпение да прекарат отново време заедно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари