IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

FKA Twigs накарала Робърт Патинсън да започне диета

28 ноември 2014 07 58

Актьорът вече се храни здравословно и спортува

Талия и Робърт; Снимка: Splash News

Талия и Робърт; Снимка: Splash News

Робърт Патинсън започнал диета заради своята любима FKA Twigs. Певицата и актьорът се срещат от лятото, но явно връзката им е доста сериозна, след като британката вече се опитва да променя начина на живот на гаджето си. FKA Twigs била втрещена от лошата фитнес култура на Робърт, затова решила да направи нещо по въпроса.

Източник разкри: „Той изобщо не тренира, пуши и пие твърде много, но тя го убеждава, че ще бъде по-щастлив, ако започне да живее по-здравословно.... Тя го учи кои храни са добри, ограничава го до нискокалорични продукти и го кара да тренира в свободното си време“.

Говори се, че 26-годишната певица, чието истинско име е Талия Барнет, иска да промени начина на живот на Робърт Патинсън, за да може двамата да се радват на по-хубав сексуален живот. Източникът допълни: „FKA е толкова тренирана, че тя го превъзхожда в спалнята през цялото време“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари