IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима се харесва най-много потна

5 декември 2014 15 00

Моделът смята, че по този начин се сдобива с естествен блясък

Адриана Лима; Снимка: Instagram

Адриана Лима; Снимка: Instagram

Една от най-красивите жени в света мисли, че изглежда най-добре, докато е потна. Ангелът на Victoria's Secret смята, че потният ефект от усилените тренировки ѝ придава естествен блясък, а упражненията са добър начин да се детоксикира и да бъде свежа.

„Тренировките са разкрасяващ ритуал за мен. Намирам потенето за най-добрата естествена детоксикация. То придава на лицето ми хубав блясък“, разкрива Адриана Лима. Очарователната бразилка залага и на пилинга на тялото, за да подобри яркостта на своята кожа, както и обича кислородните маски за лице.


33-годишният модел намира тренировките за изключително важни, затова винаги намира време за упражнения, независимо къде се намира. Любимият спорт на нежната Адриана е боксът, а когато пътува някъде, задължително взима със себе си въже за скачане.

Освен любовта към тренировките, за перфектното тяло на бразилката има заслуга и нейният здравословен хранителен режим. Тя се старае да яде максимално зеленчуци, риба на скара, както и да консумира чайове, фрешове и смутита.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари