IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест казва на Крис Дженър „мамо“

18 февруари 2015 16 00

Рапърът е приел майката на Ким за своя

Кание Уест; Снимка: Getty Images

Кание Уест; Снимка: Getty Images

Кание Уест признава, че нарича Крис Дженър „мамо“, а Роб Кардашян – „малкият ми брат“.

Изглежда рапърът е приел роднините на любимата си Ким за свое семейство, макар че преди време се говореше, че той не се разбира особено добре именно с майката на съпругата си.

Кание разкрива още, че му се е наложило да си намери нови приятели, след като е започнал да се среща с Ким Кардашян.

„Веднага след като започнахме да излизаме, модните ми познати бяха наистина против идеята за риалити звезди. Всички взаимоотношения, донякъде приятелски, които бях изградил, напълно загърбиха нея и мен. Те вече я бяха игнорирали, а след това обърнаха гръб и на мен“, разказва рапърът.

Разбира се, Кание Уест не пропусна отново да похвали своята съпруга. Той нарече роклята на Ким Кардашян на Jean Paul Gaultier „една от най-добрите рокли за червения килим на всички времена“. С нея риалити звездата се яви съвсем наскоро на наградите „Грами“.

Ким Кардашян; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Непозната ( преди 9 години )
Толкова харесвах музиката му преди ,а сега си мисля че Егото му е толкова голямо ,че не вижда колко е смешен.И жена му е смешна,както и облеклото в което я кара да се облича.Докога ще търпи това отношение ,не е много ясно .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )