IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бланшет е „влюбена“ в осиновената си дъщеря

16 март 2015 14 00

Актрисата и съпругът ѝ Андрю Ъптън наскоро увеличиха членовете на семейството си

Кейт Бланшет; Снимка: Getty Images

Кейт Бланшет; Снимка: Getty Images

Кейт Бланшет е „влюбена“ и „заслепена“ от своята осиновена дъщеря. 45-годишната актриса и съпругът ѝ Андрю Ъптън, които вече имат трима биологични сина, осиновиха новородената Едит преди по-малко от седмица. Малката е родом от САЩ и е истински извор на щастие за семейството.

По време на австралийската премиера на новия ѝ филм „Пепеляшка“, Кейт сподели: „Има много деца, които не разполагат с щастието на нашите биологични деца, така че е прекрасно да приветстваме в семейството си едно малко момиченце. Ние сме влюбени в нея“.

Носителката на „Оскар“ и Андрю, които са женени от 1997 година, планират да се преместят да живеят в САЩ, след като договорът на Ъптън със Sydney Theatre Company завърши в края на тази година.

49-годишният съпруг на холивудската звезда обясни: „Всички ние се радваме, когато прекарваме повече време заедно на едно място. Девет години живяхме в Англия и много ни харесваше. Но сега бихме искали да опитаме Америка. Там има страхотни възможности в телевизията, а Кейт очевидно има много силна филмова кариера“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари