IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън има нов мъж до себе си?

7 април 2015 12 00

В момента актрисата се развежда с Рик Саломон

Памела и мистериозният мъж; Снимка: Splash News

Памела и мистериозният мъж; Снимка: Splash News

Съдейки по усмивката на лицето ѝ, Памела Андерсън се чувства доста добре. Вероятно това се дължи на новия мистериозен мъж, който се е появил в живота ѝ.

Преди няколко дни актрисата, която в момента се развежда с Рик Саломон, се появи в компанията на непознат мъж, с когото вечеряла в ресторант в Лос Анджелис.

Всъщност 47-годишната Памела и същият този господин са засичани още веднъж заедно – преди около един месец. Ето защо се появиха подозрения, че двамата са двойка и Андерсън лекува любовната си мъка с нов партньор до себе си.

За срещата звездата бе подбрала бяла къса рокля, разкриваща голяма част от краката ѝ, а мистериозният мъж бе заложил на каубойска шапка за акцент.

Очевидци разказват, че той се държал като истински джентълмен и на излизане от ресторанта отворил вратата на колата, за да влезе Памела. След това двамата потеглили в неизвестна посока.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари