IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс влиза в "Туин Пийкс"

3 февруари 2016 11 40

Актрисата била преследвана за ролята лично от създателя на проекта Дейвид Линч

Наоми Уотс; Снимка: Reuters

Наоми Уотс; Снимка: Reuters

Наоми Уотс е поредната звезда от големия екран, която ще се включи в продължението на хитовия хорър сериал от 90-те „Туин Пийкс”.

Това ще е втората второстепенна телевизионна роля на актрисата в рамките на 14 години. Звездата е била поканена да се включи в проекта лично от създателя му Дейвид Линч, на когото дължи и пробива си на екрана – през 2001 г. тя бе забелязана именно покрай участието си в неговата лента „Mulholland Drive”, припомня Deadline.com.

Освен Уотс в продължението на „Туин Пийкс” ще се включат Том Сайзмор, Аманда Сейфрид, Балтазар Гети и Джим Белуши. От оригиналния екип на продукцията ще видим пък Кайл МакЛахлан. Говори се, че звездите Шерилин Фен, Мигел Ферер и Шерил Лий също може да възкръснат на екрана със старите си роли в сериала, но официално това не е потвърдено.

„Туин Пийкс” бе сред най-гледаните и хитови сериали в началото на 90-те (1990-1991) като след края му излезе кратък пълнометражен филм. Сюжетът се върти около мистериозното убийство на Лора Палмър (Шерил Лий), разследвано от специален агент Дейл Купър (Кайл МакЛахлан).

Премиерата на продължението е планирана за началото на 2017 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари