IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерилин Менсън дал гърдите си на Джони Деп срещу перука

15 септември 2016 09 00

Певецът разкри странната си колекция от ненужни вещи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ексцентричният певец Мерилин Менсън призна, че има интересна колекция предмети, сред които и рижата перука на близкия си приятел Джони Деп, с която той играе в лентата „Blow“ (2003). За придобивката звездата е дал на актьора не по-малко странен предмет, а именно силиконовите гърди, с които позира на корицата на албума си „Mechanical Animal“ (1998).

„Размених гърдите си за перуката на Джони от филма му „Blow“ и в момента я гледам срещу мен“, каза 47-годишният певец пред The Daily Beast.

Менсън издаде, че това не е единствената странна вещ, на която държи.

„Тъй като съм върл киноман и си падам по тв сериали като „Истински детективи“ и „Ханибал“, се спазарих и за лосиона на актрисата Брук Смит от „Мълчанието на агнетата“. Това е много скъпа за мен придобивка.

Имам и първото издание на книгата „Тайната смърт на Салвадор Дали“, подписана от самия него. Творбата ми е коледен подарък от Джони“, уточни Менсън.

Но и това не е всичко!

„Обожавам колекцията си от препарирани павиани. Те ме гледат в момента. Единият има изцъклен поглед, другият ръмжи (обикновено се опитвам да разбера кой от тях съм аз), а третият е гол и си е изкарал п*****а навън. Вероятно съм точно този“, провокира тъмнокосият изпълнител.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари