IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ревнивата Анджи съсипала брака си още преди 2 години

19 декември 2016 10 00

Вдигнала невиждан скандал на Брад на „Оскар“-ите

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит осъзнали, че трябва да се разделят преди цели 2 години след грандиозен скандал. Причината бил успехът на хубавеца на наградите „Оскар“ през 2014 г., където филмът с негово участие „12 години робство“ обра няколко приза, докато Анджи си тръгна за пореден път с празни ръце.

„Тя се държа ужасно онази нощ, опитваше се да открадне вниманието от него с абсурдния си разголен крак. Не го остави да се наслади на успеха си и секунда. Двамата имаха грандиозен скандал същата вечер и решиха, че е най-добре да се разделят“, разкри близък до звездите пред RadarOnline.

И все пак на другия ден актьорите са дали нов шанс на все още пресния си тогава брак и в името на шестте си деца. В крайна сметка това не им се получи и според източника през последните две години те отчаяно се опитвали да залепят нещо, което отдавна било „счупено“. В момента двамата са в тежък развод и спорят ожесточено за попечителството на децата си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари