IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Дрейк посрещнаха Нова година заедно

3 януари 2017 11 20

Близки до поп дивата казват, че тя не гледа на рапъра като на сериозно гадже

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес посрещна новата година в компанията на новото си гадже Дрейк. Двамата бяха на вечеря заедно с още 40 човека в Лас Вегас, след което се отправиха към нощен клуб, в който рапърът имаше участие. Самата Лопес малко по-рано отказа участие в Маями, вероятно за да е заедно с новия си любим.

Очевидци разкриха, че поп дивата е сменила два тоалета в новогодишната нощ – червена вечерна рокля и изрязано секси костюмче в цвят слонова кост. Лопес е изгледала участието на Дрейк във ВИП-а като се стараела да бъде максимално инкогнито, пише E!News.

Гост на клуба разкри, че докато пеел на сцената, Дрейк по никакъв начин не отразил присъствието на Дженифър. Около 2:30 местно време, двамата се изнесли ръка за ръка от клуба през входа за служители. Двойката била строго охранявана, като бодигардовете се погрижили да няма техни снимки в малките часове на нощта.

Слуховете, че Дрейк и Лопес са двойка тръгнаха през декември, когато той посети неин концерт в Западен Холивуд и после отидоха на вечеря. Преди броени дни двамата качиха своя по-интимна снимка в Instagram, с което само подсилиха спекулациите.

Близки до Лопес твърдят, че тя определено е привлечена към Дрейк, с когото в момента я свързват и работни проекти, но не го виждала като сериозно гадже.

„Тя просто се забавлява“, коментират в средите на дивата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари