Джъстин Бийбър скоро може и да остане без млади фенове, след като за пореден път се държа като грубиян и дори разплака една от почитателките си. 23-годишният поп певец бил изключително груб с 20-годишната Саба Хелал, която го помолила за селфи по време на престоя му в Сидни, Австралия.

„Навлизаш в личното ми пространство, не искам да се снимам. Погледни се, гади ми се от теб!“, изригнал певецът срещу младата дама.

„Дъщеря ми беше съсипана и си изплака очите. Тя умираше от нетърпение да се види с него, а той я унижи. След като толкова години му бе ревностна фенка, тя повече няма да посети нито един негов концерт“, сподели бясната майка на момичето пред Sun.

Това не е първата проява на грубост на скандалната звезда през годините. Бийбър открай време се изживява като бунтар и непукист и дори има няколко сблъсъка с органите на реда – за нападение на папарак, бой в нощен клуб, каране в нетрезво състояние, мятане на яйца по частна собственост и т. н.

Още по темата

Миналата година Бийбър заяви публично, че няма да се снима повече с фенове, защото му писнало да го третират като „животно от зоологическата градина“.

„Ако ме видите някъде навън, имайте предвид, че повече няма да се снимам с фенове. Стигна се дотам, че хората вече дори не ме поздравяват и не гледат на мен като на човешко същество, а като на животно от зоологическа градина. Искам да запазя разсъдъка си. Осъзнавам, че много от вас ще бъдат разочаровани, но не дължа на никого селфита. И тези от вас, които ще кажат: „Но аз си купих неговия албум“ нека имат предвид, че те плащат точно за това – за албум. Там не пише, че ще получавате и снимка всеки път, когато ме видите“, написа тогава певецът в Instagram.