IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Екзотична джунгла в слънчеви очила

23 юни 2016 08 20

Новите предложения на Fendi

Снимка: Fendi

Снимка: Fendi

Когато настъпи лятото, високите температури ни карат да мечтаем за екзотични дестинации, на които да прекарваме по-голямата част от сезона.

Тъй като голяма част от нас са принудени да се ограничат едва до няколко дни, модната индустрия ни дава възможност поне да запазим вдъхновението и да го имплементираме в силуета си.

Една дива и наситена с цветове история за джунгла разказват от Fendi със своята нова колекция слънчеви очила за пролет-лято 2016.

Линията „Jungle“ издига на пиедестал котешките и квадратните форми с майсторска обработка на прозрачни рамки с багри от наситени нюанси и камуфлаж в принтове.

Кадрите към рекламната кампания представят всеки един от моделите на фона на екзотична джунгла, а проектът добива своя завършен вид със специално видео.

Разбира се, действието се развива в забавна и мистериозна среда на природата, а слънчевите очила допълват буквално дивата среда.

Геометричните детайли са декорирани с природни елементи от змии в ярки цветове през разцъфнали цветове и летящи морски кончета.

Безпогрешно разпознаваемите модерни и същевременно елегантни тенденции на модната къща са достъпни в различни опции от лилаво, розово с червено, черно със сиво и червено с лилаво.

Можете да разгледате как изглежда джунглата, пресъздадена чрез слънчеви очила в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари