IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс се присъединява към порно индустрията

10 февруари 2015 11 00

Провокативен клип с певицата става част от филмов фестивал на порното

Снимка: Youtube

Снимка: Youtube

Мислехме си, че има две конкретни жени от шоубизнеса, които едва ли могат да направят нещо, с което да ни шокират. Първата е Ким Кардашян, а втората Майли Сайръс.

Ето обаче, че и двете продължават да изненадват – по думите на някои хора приятно, а за други като нас – съвсем не.

След като вчера се появиха снимки на чисто голата Ким, ето че Майли Сайръс също побърза да провокира аудиторията. Кой да предположи, че момичето на Дисни ще стане част от порно индустрията?

И преди да решите, че певицата ще става актриса във филми за възрастни, трябва да ви успокоим, че нещата все пак не са стигнали толкова далеч.

Краткото видео с Майли „Tongue Tied“ ще бъде част от Филмовия фестивал на порното в Ню Йорк, който започва в края на месеца. То показва музикалната звезда в обичайния за нея провокативен стилразголена, агресивно сексуална и парадираща със себе си.

Всъщност черно-бялото видео вече е познато на част от най-верните почитатели на Сайръс, тъй като това бе интрото, след което тя се появяваше на сцената по време на своето турне Bangerz.

По повод певицата основателят на фестивала Саймън Лийхи сподели: „Тя започва да става повече от един съвременен артист“.

На вас допада ли ви все по-провокативния образ на Майли Сайръс? Решете, след като изгледате видеоклипа:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари