IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте Калвин Харис преди да стане истинска звезда

7 април 2015 09 00

Нова версия на приказката за грозното патенце и хубавия лебед

Калвин Харис в началото на 2008 година; Снимка: Getty Images

Калвин Харис в началото на 2008 година; Снимка: Getty Images

Калвин Харис е имал връзки с едни от най-горещите жени на планетата, но музикалната звезда невинаги е бил толкова привлекателен.

В момента шотландецът е един от най-търсените диджеи в бранша и работи с редица известни изпълнители, но голямата слава не го спохожда още в началото, както може би и сексапилният външен вид.

Наскоро 31-годишният диджей дори стана рекламно лице на бельото на Armani, което допълнително го превърна в един от най-желаните популярни мъже. Седем години по-рано обаче Калвин се изявява като певец и снимка от негов концерт в Австралия разкрива неговия все още натурален външен вид.

Калвин Харис; Снимка: Armani

По това време бившата му приятелка Рита Ора все още не се е превърнала в певица, а настоящата му приятелка Тейлър Суифт се изявява като нов изпълнител в кънтри музиката.

Трансформацията на диджея е видима с просто око – звездата е сменил дължината и цвета на косата си, направил си е „холивудска усмивка“ и е поработил върху своя по-матов тен. Стайлингът, разбира се, също е претърпял редица промени.

Как оценявате трансформацията на Калвин Харис – като чар или бедствие?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари