IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият грим на моделите, когато не са на работа

11 април 2014 11 48

Дори и да не са на ревю, те имат свежо излъчване – вижте как!

Снимка: lamodellamafia.com

Снимка: lamodellamafia.com

Понякога на всяка жена се случва да се чувства неугледна, да не е доволна от външния си вид и да допуска това да влияе на настроението и самочувствието ѝ. Иска ни се да изглеждаме свежо и да имаме винаги сияйно излъчване като на моделите. Но дори и да не са на работа, те имат също такъв безупречен вид, както и когато за тях са се погрижили професионалисти.

Въпросът е в това, че в течение на работата си, те са научили доста трикове за поддържане на красотата си именно от същите тези професионалисти. Как без усилие да изглеждат винаги добре и как да не допускат състоянието на косата или на грима им да влияе на самочувствието им. Независимо дали идват от фотосесия или са на кафе с приятели, те изглеждат винаги толкова шик. Вижте как!

Една от любимите визии на моделите комбинира леко размазаната линия на опушените очи, естествен тен на лицето и полуразрошена коса. Ето как да постигнете това излъчване.

Размазан опушен грим

Използвайте най-добре мек черен молив тип каял и започнете да го нанасяте от вътрешния ъгъл на горния клепач в близост до основата на миглите. Не се притеснявайте, ако линията не е идеално права, защото така или иначе ви предстои да я размажете. За следващата си стъпка използвайте четка за грим или памучен тампон и размажете леко линията извън контура ѝ, като започвате от вътрешния ъгъл на окото. Ако прекалите с размазването, просто използвайте коректор, за да заличите излишните последствия.

Сух шампоан за небрежна коса

Дайте малко енергия на кичурите, като впръскате в основата им сух шампоан. Той не само ще премахне излишната мазнина, но и ще добави обем и текстура в косата ви.

Руж

За да добавите малко топлина в излъчването си и да избегнете прекалената грубост от размазания грим, важно е да добавите нюанс върху скулите си. Само едно докосване с четката на зоната върху върха им е достатъчно.

Плътни вежди

Финалната съставка на тази небрежна грим визия е сресването на веждите. Не е нужно да ги попълвате с грим – така изглеждат прекалено съвършени. За да имате младежки вид, оставете ги естествени, но ги срешете с гребен за вежди. „Суровите“ вежди завършват облика ви безупречно.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Maksi13 ( преди 10 години )
da taka si e tova e nai- dobria nachin a izglejdash dobre
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )