IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седем освежаващи идеи за пролетния гардероб

29 януари 2014 07 40

Тези елементи в гардероба ви трябва да осигурите още сега, за да посрещнете пролетта подготвени

Снимка: leveragehq.org

Снимка: leveragehq.org

Сега, когато вече сте организирали гардероба си за зимата, е време да го обновите с някои ключови елементи, с които да посрещнете пролетта, без да попадате в изненадващи ситуации.

От задължителните за сезона модели на обувки до актуалния цвят на червилото, основните промени в стила следват някои изпитани във времето акценти.

Вижте кои са най-важните детайли, които определят новия облик за идния сезон и вдъхват нов живот на визията ви и на гардероба ви.

1. Тъмносиньо сако

Това е дрехата, която придава на визията ви изискан вид, без да сте влагали старание за това. Този цвят внася известна делова нотка на стила, а е идеален за комбинация едновременно с дънки и с панталон, което означава, че може да го носите и през седмицата, и през уикенда.

Сако H&M, 59.90 лв.

2. Светли дънки

Опитайте се да минете от светлата страна на денима – това означава, че дори и опитите ви да избелите старите си дънки, ще са оправдани. Сестрите Олсен знаят как да бъдат преди всички в тенденциите и с любовта си към светлия деним са идеален пример за подражание. В тяхната колекция за пролет 2014 има много комбинации със светли дънки.

Снимка: lamodellamafia.com

3. Оранжево червило

Също толкова ярко и впечатляващо като червеното, тази пролет върху устните ни изненадващо ще сияе оранжево. Нетърпеливи сме да комбинираме оранжевия гланц с оранжевите райета на роклята.

Червило-молив Soft Sensation Lipcolor Butter (Astor, 12.59 лв.)

4. Дамската чанта

Оформените големи дамски чанти са все още актуални за пролетта на 2014-та, но се нуждаят от малко игриви и смели принтове. Няма да ви е необходима смелост, за да носите такава чанта в ежедневието.

Снимка: lamodellamafia.com

5. Сабо

Забелязахме разновидност на този модел обувки за пролетта в колекциите на Chloe, Chanel. Altuzarra и Stella McCartney. За да имате летящ старт в топлите дни, инвестирайте в едно модерно сабо с тънък ток.

Altuzarra Summer 2014 Снимка: Getty

6. Цветно бельо

Оказва се, че бельото на показ е тенденция, която обаче идва с една особеност – цветът му трябва да съвпада с цвета на дрехата. Прегледайте кой е най-застъпеният цвят в летния ви гардероб и инвестирайте в такъв цвят бельо.

Сутиен от дантела H&M, 34.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

lala ( преди 10 години )