IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-креативните реклами на кафе в света

14 януари 2014 10 20

Иновативни методи за лансиране на любимата стара кофеинова напитка

Снимка: Stella Coffee

Снимка: Stella Coffee

Кафето е напитка номер едно по продажби в света, не само заради комбинацията си от ароматен вкус и тонизиращ ефект, но и защото кара повечето хора да се чувстват сякаш по-добре. Някои от концепциите по света за рекламни кампании на тази напитка са толкова креативни и забавни, че със сигурност са увеличили продажбите на кафето на бранда, чиято собственост са.

Факт е, че необходимостта от кофеин е нещо, което засяга милиони, а сигурно и милиарди хора по света всяка сутрин, така че въпросните творчески кампании, със сигурност са оценени по достойнство от феновете на напитката, които осъзнават колко любим им е навикът да започват деня си с чаша кофеиново питие.

В днешно време видовете кафе и начините, по които то се приготвя са безброй, това означава, че има и бясна конкуренция между производителите на кафе напитки – нещо, което ги принуждава да започнат да рекламират своите продукти, прилагайки още по-иновативни идеи.

Представяме ви 10 от най-уникалните кампании на кафе, които са страхотен пример за това как рекламните агенции използват иновативни методи за лансиране на даден продукт на пазара, завладявайки по-младата и модерна аудитория.

Вижте кои са най-забавните и запомнящи се реклами на кафе в света в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари