IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се сдобиете с плочки като супергероите от екрана

21 юни 2014 06 01

Тайната издава фитнес гуруто Марк Тлайт

Снимка: movieweb.com

Снимка: movieweb.com

Във всеки екшън филм има по някоя готина мацка, която се съблича. И дамите всеки път се питат: „По дяволите, как е направила такова тяло?“. Господата пък изненадващо не точат лиги по нея, а се питат същото за главния герой, който винаги е камара мускули и има перфектната физика.

Отговорът е съвсем прост – дисциплина, твърди Марк Тлайт, собственик на фитнес в Солт Лейк Сити, Юта. Той издава кои са трите златни правила, които ще превърнат тялото ви в една релефна машина. Повярвайте му, защото той и колегите му са тренирали актьорите на „300“, както и Хенри Кавил за ролята му на Супермен.

Ето и какво Тлайт изисква от своите клиенти:

1. Спете по 10 часа на денонощие.

2. Яжте не повече от 1800-2000 калории на ден.

3. Тренирайте всяка свободна минута (за някои това означава до 3 часа на ден).

На хартия изглежда лесно, но в действителност трябва желязна дисциплина за изпълнението на тези прости правила.

Ако спите по 10 часа на ден, няма да губите време пред телевизора или да ровите из нета. За да имате плочки, трябва да се лишите от бирата и пицата, защото имате само 1800 калории на ден. А за да тренирате постоянно, се изисква невероятна дисциплина, която малцина притежават.

Това е един затворен кръг, в който не може да мамите при никое от условията. Дори едно парти през уикенда ще наруши целия ритъм и в понеделник ще трябва да започвате отново. Тъй като хапвате малко калории, трябва да спите повече, за да сте добре отпочинали. Ако спите по-малко, няма да имате сили да тренирате здраво.

Така че ако искате да изглеждате като супергерой, покажете желязна воля и дисциплина.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Тттт ( преди 9 години )
На мен ми звучи като за сваляне на килограми :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )