IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате ръце като на Джейда Пинкет Смит

7 август 2014 10 51

Актрисата тренира тялото си с различни спортове

Джейда Пинкет Смит; Снимка: Reuters

Джейда Пинкет Смит; Снимка: Reuters

В скорошно интервю за Net-A-Porter – Edit Джейда Пинкет Смит призна, че в момента изглежда по-добре от всякога. Всъщност 42-годишната актриса наистина може да се похвали със страхотна фигура. Тя обаче е резултат от много физически дейности.

Като по-млада съпругата на Уил Смит е била запалена по гимнастиката, конната езда и класовете по танци. Сега Джейда залага на фитнеса, където понякога просто се разхожда в компанията на своя съпруг и двете им деца. Сърфът и сноубордът обаче са нещата, които цялото семейство прави за забавление.

Личният режим на Джейда включва бокс, гимнастика и тичане. На своята фен страница във Facebook пък актрисата разкри, че лицевите опори са любимото ѝ упражнение за ръце.

Какво да опитате, за да имате ръце като на Джейда Пинкет Смит:

Съществуват различни разновидности на лицевите опори, така че вие може да започнете с тези, които са най-удобни за вас. Звездата съветва да стартирате упражнението на колене.

Следвайте показаното в този видеоклип и тренирайте своите ръце успешно:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари