IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс поза: Завъртулка

9 февруари 2012 15 30

Още нещо интересно и лесно!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Завъртулка, завъртулка... колко да е завъртулка. Не се подвеждайте от името, няма нищо сложно. Особено за мъжа! На леглото, на дивана – все тая, важното е да сте на различна височина.

Мъжът коленичи до ръба на леглото (което значи, че то трябва да е по-ниско от височината на пениса му, когато е коленичил). Дамата свива колената близо до гърдите си и застава на ръба на леглото. С една ръка се подпира, за опoра, а другата й е свободна (което знаете какво значи – екстра стимулация!).

Мъжът слага лявата си ръка на таза й, а дясната – на коляното, както е показано на снимката. Така той може да движи половинката си в съответния ритъм и ъгъл, за да получат и двамата наслада.

Както казахме нищо сложно, но пък изглежда доста приятно!

Снимка: sexinfo101.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Мераклията ( преди 12 години )
Непременно ще пробваме с госпожата! Да-да непременно!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Стареца ( преди 12 години )
Готиния пич ( преди 12 години )
Няма болка по време на секс после си ближеш раните, излизал съм с кръв по коляното, подут глезен и натъртено рамо от секс свада !!! Позата е чук !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Луиза ( преди 12 години )
хахаха завъртулкаа :)) Много сладка дума сте намерили хахаах Иначе позата е супер, ама не трябва жената да е суха, че малко понаболява.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар