IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Г-н Чаровен може би е просто един обигран сваляч?

15 април 2013 12 40

Как да разберете дали сте ударили джакпота или ви очаква разбито сърце

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Току-що сте срещнали мъжа на мечтите си. Той е красив, чаровен, забавен, успешен, а усмивката му... тя може да разтопи айсберг с размерите на Титаник. И както казват старите хора: „Много хубаво не е на хубаво!". И това съмнение се прокрадва във вашата глава. Какво не му е наред? Дали не е поредния бройкаджия, който след като се обърнете, тръгва след всяка фуста?

Знаем, че апетитът идва с яденето и ако той е толкова прекрасен със сигурност има самочувствие и куп фенки по петите. Колко от тях върти на малкия си пръст? И защо е с вас?

Докато вие хлътвате повече и повече по нереалния господин пред очите ви, а въпросите не напускат главата ви, постоянно ще стоите на тръни и може да съсипете хубавата емоция, която се заражда помежду ви.

Ето как да познаете дали си имате работа с отракания сваляч или просто сте ударили джакпота:

Обърнете внимание на репутацията му

Този човек има приятели. От тях едва ли може да изкопчите нещо бързо, но пък мъжките подмятания, които не са изключение в разговора, може да ви подскажат какъв е той. Ако засечете думи като „плейбойче", „свалки", „флиртаджия" и т.н. адресирани към него без значение от контекста, имайте едно наум.

Вашите приятелки също може да ви помогнат. Все някоя може да е чула нещо за него, да го познава отпреди или да познава негови бивши. Вслушайте се в тях, ако ви предупредят да внимавате.

Бърза с големите обещания и предложения

Преди още да сте успели да се запознаете с неговите приятели и семейство, той вече ви обяснява, че сте жената на мечтите му.

Ако го чуете, със сигурност ще се почувствате поласкана, но не допускайте обяснението да ви заблуди. Той просто бърза да достигне своята цел, а тя може да бъде различна – да ви „свали гащите" (ако вече не го е направил), да ви накара да полудеете по него само от чист егоцентризъм и мъжко его, да извлече някаква облага от вас (материална, информация, по-специална услуга...).

Той е г-н Романтика

Очевидно този мъж е изгледал всички романтични филми, защото постоянно прави красиви жестове и планове. Постоянно ви купува цветя, изпраща по куриер бонбони в офиса ви или пък ви носи бижута. Толкова е умел, че си личи, че има богат опит. Когато вие станете мнителна или нещо ви притесни, веднага реагира с романтични слова и подаръци, за да потуши „огъня" преди да е избухнал пожар.

Той има очи само за вас ... и за всичко друго с пола

Ако забележите, че вашият човек не спира да се озърта и не пропуска да огледа всяка жена, която е в радиус от 10 метра, докато ви обяснява колко незаменима сте за него, то по-добре да бъдете реалисти. Той не е мъж за една жена! Обяснението „Само гледам, без да пипам" не трябва ни най-малко да ви успокоява, защото в мига, в който изчезнете от очите му, той ще пипне. А и не е никак уважително, че във ваше присъствие съблича с поглед други дами.

Той не ви дава достъп до личното си пространство

Когато сте заедно се интересува от всичко, свързано с вас и не спира да ви разпитва. Но не би ви казал кой го търси в 2 през нощта или защо три дни поред е имал работа до късно.

Ако в някое заведение или магазин случайно красива девойка започне непринуден разговор, а той ви каже, че е съученичка, приятелка на сестра му или далечна роднина, повярвайте – лъже.

Свалячът никога не сваля картите пред своята „жертва". Той е г-н Чаровен и я обгрижва по всякакъв начин, но ако вие опитате да нахлуете в личното му пространство, ще срещнете греда! И щом човекът пази такава дистанция и проявява потайност, то определено не търси сериозна връзка с вас.

Този списък със сигурност може да бъде разширен. Вие с какво бихте го допълнили?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
За всеки влак си има пътници.Специално тоя не е с нищо по-лош от другите.Вероятно ще си намери жена,която го обожава и е готова да го приема отново и отново каквото и да е направил.Ще се радва на времето им заедно и на децата им и ще го търпи майчински.Или ще си намери майстора и ще хлътне в най-голямата к**ка,самовлюбена,непредсказуема и ще яде от ръката й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деси ( преди 11 години )
Аман от *** съвети в тоя сайт.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Николай ( преди 11 години )
"Той не ви дава достъп до личното си пространство"Активно избягвам да говоря за себе си на първите няколко срещи. Специално по въроси като какво работя, каква кола карам и т.н. "финансови показатели". Просто много жени днес злоупотребяват с такава информация и особено ако мъжът се окаже в добро финансово състояние се изкарват на по-влюбени от Жулиета.Да не говорим, че тези мъже:"Той е красив, чаровен, забавен, успешен, а усмивката му... тя може да разтопи айсберг с размерите на Титаник."ги свалят и заглеждат общо взето повечето дами, къде с мераци за една вечер къде за друго. Много ясно, че ще имаме едно наум поне в самото начало, докъто разберем с какво момиче имаме работа и каква връзка търси тя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар