IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тактики за привличане на женското внимание

24 април 2013 08 00

Никой не иска да бъде клиширан, така че спрете да се държите като всички останали

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Понякога да привлечете вниманието на жената, която искате, може да бъде наистина трудно. Повечето привлекателни дами са чували всички най-изтъркани комплименти и подобни фрази будят у тях по-скоро досада, отколкото удоволствие. Ако искате определена жена да ви забележи, трябва да сте сигурни, че излизате от клиширания събирателен образ на мъжете.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в общуването със срещуположния пол:

1. Махнете слушалките, докато вървите по улицата. Определено ще ви бъде изключително трудно да си взаимодействате с хората, ако сте надули до дупка любимата си песен. Ако искате да бъдете отворени за нови социални контакти, вие трябва да сте готови да проведете разговор с някой интересен човек.

2. След като сте имали късмета да се заговорите с изключително симпатична дама, останете на едно място и не мърдайте. Малко рязка реакция, но наистина ефективна. По този начин ще изглеждате безопасни и уверени. Никоя дама няма да се зарадва на „преследвач“, който я следва навсякъде и иска да се сдобие с телефонния ѝ номер на всяка цена.

3. Използвайте по-оригинална фраза от „Какво ще правиш днес?“. Тя трябва да звучи непринудено и естествено. Помислете за нещо забавно, което ще „стопи ледовете“. Не правете грешката да използвате заучени фрази, защото жените мразят това.


4. Задавайте въпроси, свързани с жената. Всеки обича да говори за себе си. Затова задавайте въпроси, свързани с личността на жената. Покажете интерес и я питайте за нещо от сорта на това колко време ѝ отнема да изглежда толкова божествено или какво обича да прави за удоволствие.

5. Не се дръжте като кретени. Не се опитвайте да спечелите жената на всяка цена. Важно е да покажете класа в общуването си с отсрещния човек и по този начин да привлечете вниманието му. Запомнете – трябва да се разграничите от всички останали.

6. Не бъдете негативни. По време на първите си контакти с жена не трябва да се оплаквате. Например: „Работя в счетоводна фирма, наистина е много скучно“. По-добре се фокусирайте върху положителните неща. Никой човек, било то мъж или жена, не иска да слуша оплакванията на другите хора. Замислете се, вие бихте ли искали да бъдете с дама, която е негативна и недоволна от живота си?

7. Първата среща не трябва да бъде на вечеря. Обяснението е много просто – масата създава физическа бариера, а и по-голямата част от мъжете извеждат жените на първа среща именно в някой ресторант. Вечерята е подходяща идея, но за третата или четвъртата среща, когато вече се познавате по-добре.

8. Поддържайте деликатен физически контакт по време на цялата среща. По този начин ще избегнете неудобния момент накрая, когато се чудите дали е подходящо да целунете жената или не. Ако предварително е имало флирт и невинни докосвания, това ще облекчи напрежението в края на срещата. Ако видите обаче, че дамата не е очарована от тази тактика, най-добре спрете.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари