IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сигурните знаци, че излизате с неудачник

17 декември 2013 09 00

Оглеждайте се за тези характеристики у своя партньор и ако ги откриете – дим да ви няма

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Кръшкач, грубиянин, загубеняк, безделник, мошеник, хаймана, пройдоха.... това са все видове мъже, с които жените се надяват да си нямат работа. За съжаление, много дами попадат в лапите точно на някой от тези негативни герои, които ще обобщим с думата „неудачник“.

Затова още преди да сте се обвързали сериозно с мъжа до себе си, оглеждайте се за някои издайнически знаци, които ще ви подскажат, че чаровникът в леглото ви, не само, че не е Г-н Идеален, но по-скоро е един комплексиран неудачник, от когото е по-добре да се отървете, докато не е станало твърде късно.

Дори да сте в началото на връзката си, когато сте влюбена и всичко ви изглежда прекрасно, все пак оглеждайте се за тези характеристики у своя партньор и ако ги откриете – дим да ви няма:

1. Гаджето ви е грубиянин и има проблеми с гнева.

Когато той е спокоен, е сладък и секси, но когато се ядоса, започва да вика, да ругае, да заплашва и да удря стената. После винаги ви се извинява и се покайва, ако ви е обидил с много нецензурни думи или ако ви е уплашил. Не ви трябва обаче мъж, който не може да запази самообладание, един ден той може да започне да ви посяга в гнева си, така че не поемайте този риск.

2. Прекалено бързо ви се кълне във вечна любов.

Някои мъже са склонни да имат повърхностни взаимоотношения и започват да говорят на гаджето си, че я обича и че иска да се ожени за нея още на първия месец. Жените се ласкаят от подобни думи и могат лесно да попаднат в мрежата на такъв мъж, а би трябвало да бъдат нащрек. Всеки свестен мъж се нуждае от време, за да опознае жената до себе си и да може да е сигурен, че я иска за своя жена.

3. Той ви мачка и потиска.

Ако един мъж хитро и последователно смазва самочувствието ви като поставя под въпрос дрехите ви, теглото ви, интелекта ви и т. н., докато не се почувствате грозни, глупави и безполезни, то най-добре бягайте надалеч. Ако човек ви обича, той няма да ви унижава.

4. Той не обича вашите приятели и роднини.

Неудачникът ще иска да ограничи контакта ви с външния свят до минимум, от страх, че хората около вас могат да ви отворят очите за това, какъв е той самият. Ако един мъж ви обича не може да ви поставя ултиматуми от сорта „или те, или аз“.

5. Той непрекъснато си сменя настроенията.

Ако в един момент е най-очарователният мъж на Земята, а в следващия е злобен и агресивен, то с него никога няма да се чувствате спокойна и свободна. Непрекъснато ще се притеснявате да не го ядосате или притесните и ще се чувствате виновна за неговите негативни настроения.

6. Той не обича вашите хобита.

Ако вие сте любителка художничка, меломанка или добра тенисистка, но гаджето ви никога не се интересува от вашите хобита, това е ОК. Но ако той откровено мрази вашите интереси и започне да ви спира да ги практикувате, то той е егоист, който иска да ви контролира и да ограничи свободата ви.

7. Той е ревнивец и параноик

Ако любимият ви започне да чете електронната ви поща, ако ви проверява телефона, рови из кошчето ви за боклук и т. н., като всеки път ви разпитва за някакви свои съмнителни „открития“ (къде сте били, с кого сте говорили, какво сте си купили), то той ще ви донесе много главоболия в бъдеще. По-добре се отървете от него преди и вие самата да се превърнете в параноичка.

8. Той се държи лошо с непознатите и мрази целия свят.

Повечето хора обикновено са учтиви и сърдечни към непознати, но ако вашият приятел е винаги готов да се скара с келнера в ресторанта, с минувача на улицата, с продавачката в магазина, то бъдете нащрек. Има хора, които имат проблем с малките деца, с тийнейджърите, с възрастните хора и по принцип с всеки, който диша. По взаимодействието му с другите (включително и с животните), можете да прецените доколко добър е като човек изобщо.

9. Той никога не греши.

Всеки човек е склонен малко или много да се счита за прав по повечето въпроси, но повечето хора са склонни доброволно да си признаят, когато сгрешат. Не и г-н Комплексар! Той винаги настоява, че е прав и не е готов на никакъв вид критика.

10. Той ви лъже безочливо.

Ако хванете приятеля си в лъжа веднъж, не е фатално, но ако той редовно ви мотае за разни малки, незначителни неща, то за какво ви е мъж, на когото не можете да имате доверие? Какво ще го спре да ви излъже и за други, по-важни неща, например?

11. Той се хвали със сексуалните си завоевания.

Има много мъже, които го правят, но поне не се хвалят пред сериозната си приятелка, а само в мъжка компания. Ако вашето гадже чувства необходимост да разкрива пред вас броя на сексуалните си партньорки, то определено той не е никакъв джентълмен, а е обикновен фукльо, за който жените са просто бройка.

12. Той е използвач.

Пазете се от вида неудачници-лентяи, които засмукват жената до себе си като пиявица и тя започва да ги издържа. Всеки мъж може да изпадне в трудно финансово състояние, но все пак трябва да вземе мерки, за да промени ситуацията. Ако виждате, че вашият човек се чувства удобно вие да му плащате сметките, то просто спрете да го правите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Толкова глупост на е ( преди 10 години )
В чист вид не се срещат, тези недостатъци, или са хитро замаскирани, но са опасни. 1.биж запитала, съществува ли изобщо любов. Не-бракът е с цел отглеждане на потомство, всичко противоречащо му, е вреда и унищожение. И докато хората не измислиха, че сексът трябвало да удовлетворява, хората си живееха щастливи и необременени от г-точка, преструва ли се жената, че изпитва оргазъм, проблеми с еякулацията при мъжа, извращения, болести.Влизаме в плен на собствените си илюзии и плащаме висока цена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
стефи ( преди 10 години )
Аз съм една щастлива жена! Моят мъж не притежава нито една от изброените точки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
magimag ( преди 10 години )
Който ми каже,че само в главите на поетите имало прекрасна любов,много се лъже!Нали поетите са хора,които са духовно извисени и чудесно знаят какво е любов..защото и те като всички са я изстрадали,когато не са попаднали на точния човек,на точното място и в точното време!Партньори,които единствената и кауза е да живеят смислен живот,те работят върху взаимоотношенията си ден по ден,месец по месец,година по година.Любовта може да трае вечно само,ако между партньорите има диалог,уважение,подкрепа,шеги,смях,но и да не забравяме сексуалната храна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Има ли изобщо друг т ( преди 10 години )
Като чета, за моят мъж се отнасят всички точки, без 8, 10, 11 и 12. Но на мен самочувствието ми е непоклатимо,защото се омъжих на 36 г. и съм наясно със себе си. Така, че комплекси трудно ще ми създаде някой на тези ми години.Само мога да съжалявам жените, които иматнужда от мъж до себе си, който да им каже какво представляват!Ние с моят мъж общо взето добре си живеем, особено когато нямаме парични проблеми. В семейството ни се планира всичко отмен, защото само аз поемам отговорност и мисля далновидно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
За да не си чупите главите с много сложни разсъждения, ще ви го кажа по-кратко. Колкото и да е влюбена една жена и да си мисли, че някой мъж е неземен, натрупването на негативни емоции от подобно поведение, неизбежно измества всички позитивни. Резултатът е ясен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 10 години )
Авторката много добре си е описала всичките тези отрицателни качества и нека обърнем "палачинката" и да си представим, че тези минуси ги притежава жената, дали на някой мъж ще му е приятно ? Някои хора които коментират, гледат прекалено егоистично на нещата. Всичко изброено във статия със сигурност няма да е приятно на никоя жена и със право ! Съвсем друг е въпроса ако някой мъж притежава само някои от тези лоши черти, дали те са достатъчни за това жената да прекъсне тази връзка. Всичко е във баланса и това коя везна ще натежи повече, ако отрицателните качества станат прекалено много за сметка на положителните, тогава е съвсем нормално било жена или мъж да потърси щастието си при друг човек !В статията има изброени лоши черти от характера и поведение които само те по отделно са достатъчни да съсипят една връзка. Има и дребни неща които могат да се преживеят, но такива като от точка - 1, 3, 7, 12 и дори и 5 са гаранция за една нещастна връзка и много страдание и то за жената разбира, а мъжът си е ОК нали има кой да му готви, да му пере, получава си секса и гарантираният оргазъм, а жената я получи нещо я не ! Може и да получи някое цвете на 8 март ако е била добра слугиня, има и такива случаи, че и по зле ! А колко заблудени мъже има само, те не знаят и не разбира какво създание е жената и колко малко и трябва, за да е щастлива !!! Покажи на една жена обичта си към нея, покажи и колко е важна тя за теб, кажи и нещо мило от сърце, целуни я със любов и тази жена ще грее от щастие като слънце :) И за това нещо не са нужни пари, иска се само малко желание и обич !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Teo ( преди 10 години )
Мисля, че авторката(убеден съм, че е от женски пол) има огромни проблеми с намиране на свестен човек до нея. Препоръчвам и да гледа филми от рода на Грозната истина. За един човек не може да се съди по точки и показатели! Това, че мъжа има собствено мнение и не се долюбва с тъщата, например, е нормално. Както е и нормално тъщата да не долюбва зета, защото "не е достоен за съкровището и"! Тези истории се въртят откакто свят светува. Колкото за подводните камъни за които говори, същото може да се каже и с обратен знак. Може би авторката си мисли, че човека до нея трябва да се отзовава безрезервно на всяка нейна прищявка, да е фрашкан с пари, да може да дотичка веднагически с бомбониера или линд в момента, в който тя се почувства кофти. Е, мили дами, в тези два случая мъжете са или безхарактерни мекотели, наследили някакво богатство(като в последствие ще се окаже, че са и мамини синчета, което е НАЙ-ЛОШОТО за една връзка) или гейове! Примирете се - всяка жена с характер заслужава мъж с характер и двамата трябва да коват семейно огнище. Всичко друго е компромис и плод на захаросани измишльотини.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
гошко ( преди 10 години )
Любовта е болест. При едни минава за ден два, при други за седмица или месец. Има хора при които болестта ЛЮБОВ е хронична и непрекъснато са стресирани. Има макар рядко хора при които любовта/болестта/ завършва със смърт. Има я като нещо прекрасно, само в главите на поетите. И на тези които им вярват. Нормалното състояние между мъжа и жената е уважение, разбирателство, отстъпчивост,взаимопомощ,удоволствие от това да са заедно и да правят секс, когато им е приятно.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 10 години )
Аз като не отговарям на нито една от точките значи ли, че съм най-уБавия на света :)))))Боже направо не ми се мисли, ако някой мъж ги притежава всичките тези изброени "качества" във статията, на такива хора трябва да им забранят със закон да се доближават до жените !Само като се сетя колко жени заради тази пуста любов са попаднали на такива мъже и години по късно разбират каква голяма грешка са направили. Любовта наистина кара хората да ослепяват !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар