IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че приятелят ви гледа сериозно на вас

3 март 2014 16 10

Партньорите излизат средно около пет месеца, преди да решат, че връзката им е сериозна

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Това, че излизате с някого от няколко месеца, не означава, че нещата между вас са сериозни. Всъщност кога едни отношения се задълбочават и по какъв начин партньорите разбират това? Според ново проучване, ако вие и гаджето ви си карате колите, имате ключове от апартаментите си и планирате почивка заедно, то нещата определено са преминали на по-горно ниво.

Изследователите интервюирали 2000 души, които определили кои са нещата, показващи, че една връзка вече е сериозна. Публикуването на любовна снимка във Facebook, промяна на статуса „обвързан“ и запознаването с все по-голям кръг от приятели, са все знаци, че партньорите наистина държат един на друг.

Срещата с родители на мъжа или жената, както и споделянето на подробности около финансите също показват доверие и нарастваща любов. Обикновено двойките са заедно от по около пет месеца, преди да решат, че отношенията им наистина са сериозни.

Интересен факт е също, че партньорите смятат връзката си за по-сериозна, когато се чувстват напълно комфортно един с друг – тоест жената ходи без грим, къпят се заедно, разхождат се по пижами в дома и дори обсъждат интимни здравни проблеми.

Други знаци, че връзката е наистина сериозна са, когато мъжът и жената си знаят своите ПИН номера и пароли. Срещите, докато някой от партньорите е болен, също са добър знак, както и звъненето по всяко време през деня. Избирането на любимата храна на половинката, докато човек е в супермаркета, както и споделянето на приятелски тайни също е много добър знак.

Осем от всеки десет души смятат, че когато става въпрос за ощастливяването на партньора, действията говорят много по-силно от думите. Две трети от анкетираните споделят, че първата съвместна почивка е бил повратният момент, в който са разбрали колко отдадени са един на друг. Едно от най-объркващите и стресиращи неща е моментът, в който партньорите решават, че са гаджета и след това, когато връзката им е достигнала до следващо ниво, пише вестник Daily Mail.

Най-издаващите знаци, че връзката вече е сериозна:

1. Среща с родителите на половинката;

2. Размяна на ключове от апартаменти;

3. Планиране на съвместна почивка;

4. Обсъждане на планове за бъдещето;

5. Покана за семейни събития;

6. Казването на „Обичам те“;

7. Партньорите да останат цяла нощ заедно;

8. Подписване на празнични картички с имената ви заедно;

9. Оставянето на четка за зъби в жилището на партньора;

10. Споделянето на абсолютно всичко;

11. Грижата за партньора, когато той е болен;

12. Запознаването с по-широк кръг от приятели;

13. Обсъждането на това колко деца иска да има всеки от партньорите;

14. Купуването на обща котка или куче;

15. Шофирането на колата на партньора.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Koko Dinev ( преди 10 години )
Мисля, че малко са се уляки. Чак и пиновете да си занят, нема как да стане. И какви ключове от апартаменти, не живеят ли заедно? Другото е ок.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pepi ( преди 10 години )
ne znaia , nie s Boiko sme v savsem razli4na vrazka , i sme si kazali kakvoto triabva otdavna
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар