IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво жените умишлено прикриват от мъжете

4 март 2014 12 15

Те имат своите малки тайни, защото не искат да наранят човека до себе си

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Може би сте чували фразата, че „сърцето на жената е дълбок океан от тайни“. Разбира се, всеки човек има своите малки тайни, но жените имат такива, които никога не биха признали пред своята половинка. Не защото са много страшни и биха застрашили сериозно връзката им, а защото просто не искат любимият им мъж да бъде наранен. Ето и кои са нещата, които дамите умишлено прикриват от мъжете:

1. Пазят спомени от предишните си връзки. Това е една от най-честите тайни, които жените пазят от своите партньори. Въпреки че повечето дами не искат да си признаят, че запазват хубави спомени от предишните си връзки. Това обаче не означава, че те все още имат чувства към своите бивши половинки. Става въпрос по-скоро за тях самите – те искат да помнят моментите, в които са се чувствали щастливи в определен момент от живота си. Още повече именно предишните връзки са тези, които са помогнали на жената да се превърне в това, което е днес.

2. Какво мислят за подаръците от своя любим. Повечето жени никога няма да кажат на своята половинка, че не харесват някои от подаръците, които са получили. Те ще го направят по простата причина, че не искат да наранят чувствата на мъжа до себе си. Жените ценят усилията на своите партньори, защото знаят, че мъжете не са много добри в избирането на подаръци. По тази причина дори няколко пъти могат да облекат дрехата, която изобщо не харесват.

3. Колко пари харчат за дрехи. Може би тук не спадат абсолютно всички жени, но голяма част от тях „спестява“ на своята половинка част от сумата, която са дали за новата си чанта, например. По този начин дамите избягват евентуални спорове и пререкания. Много малко мъже биха разбрали защо жените са готови да се лишат от нещо през месеца, само за да се сдобият с Онзи чифт обувки.

4. Начинът, по който гледат на вашето семейство. Дори жената да не харесва роднините на своя любим, тя едва ли би му го казала в прав текст. По-скоро би намерила начин да го покаже и то деликатно. Жените не биха били директни, защото знаят, че по този начин биха застрашили своята връзка и защото не искат да наранят чувствата на своя партньор. Дамите предпочитат просто да избягват доколкото може контакта с хората от вашето семейство.

5. Все още следят своите бивши. Може би думата „следят“ е малко пресилена, но става въпрос за това, че повечето жени все още проверяват какво се случва с техните бивши. Било то във Facebook, Twitter, Instagram или просто питайки общи познати. Дамите не подхождат по този начин, защото имат чувства към някой от предишните си мъже, а просто защото са любопитни и може би искат да поддържат приятелски отношения с тях.

6. Все още се чуват с някой бивш. Чисто приятелски, но го правят. Жените са наясно, че този факт би влудил техния настоящ партньор, затова му спестяват тази „малка подробност“. Не се чувстват гузни, защото знаят, че не правят нищо лошо и по никакъв начин това поведение не може да бъде разтълкувано като изневяра. Когато жената е била влюбена в някого, по принцип би искала да си остане в добри отношения с него, дори след като всичко свърши и всеки поеме по своя път.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )