IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Признаците, че той не иска връзка, а само секс

29 март 2014 15 12

Как да разберете дали човекът, с който се срещате, иска нещо сериозно или просто търси забавление

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Любовните взаимоотношения са сложна материя, а жените и мъжете допълнително ги усложняват.

Много често нито един от двата пола не е достатъчно искрен в отношенията си и не смее да изрече на глас това, което иска още от самото начало. Така се получават ситуации, в които дамата вече си представя годежен пръстен, а мъжът приятна и неособено ангажираща връзка.

Всъщност има няколко ясни признака, по които една жена може да разбере дали мъжът наистина е готов за сериозно обвързване или не. Така представителките на нежния пол ще си спестят време, душевна болка и емоции, влагани на грешно място. Ето и кои са знаците, че той не иска връзка, а само секс:

1. Той не ви нарича „моята приятелка“.

Обърнете внимание на това по какъв начин човекът, с когото излизате, ви представя на останалите хора. В случай, че той ви представи като: „Това е моята приятелка (име)“ – значи печели бонус точки. Ако обаче каже само името ви, това не говори за светло бъдеще помежду ви. Най-вероятно мъжът не иска хората да го свързват с вас или пък не се чувства сериозно обвързан.

2. Той прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас.

Разбира се, при появата на жена, един мъж не трябва да изоставя своите приятели (както и обратното). Ако обаче той ви харесва наистина, ще се постарае да прекарва повече време с вас. В случай, че мъжът, с когото излизате, доста често е със своите приятели, това може да означава две неща: не му пука особено за вас или всъщност изобщо не е само със своите приятели (защо не и друга жена?!).

3. Излизате между 3 и 6 месеца и още не сте виждали семейството му.

Когато мъжът наистина се интересува от вас, той ще ви показва на всички, сякаш сте трофей. Така че, ако за месеци наред не сте срещали нито един близък приятел или член на семейството му, значи определено имате проблем. Най-вероятно той ви използва само като приятна компания, с която понякога запълва времето си.

4. Вие се срещате от известно време, но все още не сте виждали неговото жилище.

Има две възможни причини за това: той е смутен заради условията, в които живее или живее с друга жена.

5. Единствените моменти, в които се виждате, са на закрито и то в определени часове.

Вие никога не излизате на публични места заедно. Връзката ви е предимно сексуална, а не социална. Това е сигурен знак, че мъжът, с когото се виждате, не се интересува от връзка с вас, а само от секс.

6. Той не ви търси.

Мъжът, с когото излизате, не ви търси особено често. Всъщност вие сте тази, която повечето пъти предприема инициативата. Обикновено, когато той ви се обажда или ви пише, го прави, за да си уговорите среща на същото изолирано място, в същия късен час...

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )