IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че гаджето ви си пада по своята „приятелка“

27 април 2014 13 41

Фразата „Ние сме само приятели“ не трябва да ви заблуждава

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Темата за това дали наистина съществува искрено приятелство между мъжа и жената е неизчерпаема. Факт е, че има случаи, в които подобен феномен се наблюдава в продължение на години. Много често обаче, след време приятелството преминава в любов. Ето защо едва ли може да се даде еднозначен отговор на загадката „Приятелство между мъж и жена – мит или истина“.

Ако вие сте от жените, чието гадже има приятелка или приятелки, то неминуемо ще се дразните и винаги ще се питате къде е приятелската граница и има ли изобщо такава. Като всяка дама, вие трябва да се доверите на своята интуиция. В случаи, че почувствате, че вашият партньор е прекалено близък със своята „приятелка“, задължително трябва да се огледате за издайнически знаци.

Ето и кои са нещата, които ще ви подскажат, че гаджето ви си пада по своята тя-е-само-приятелка:

1. Вашият инстинкт.

Дори да не го осъзнавате, това е нещо, което ви подсказва, че трябва да обърнете по-специално внимание на ситуацията. Може би вашият партньор е злоупотребил с добротата ви? В случай, че инстинктът ви подсказва, че гаджето ви си пада по своята приятелка, не игнорирайте това чувство, а час по-скоро проверете дали това е истина. След това може да говорите с половинката си относно своите страхове и притеснения, за които не трябва да се извинявате.

2. Той флиртува с нея и тя с него.

Налице е безобиден флирт, който едва ли ще бъде наситен със сексуални намеци, но пък ще разпознаете достатъчно убедително чрез езика на тялото. Обърнете внимание на начина, по който гаджето ви и неговата приятелка си говорят, когато са заедно. Спомнете си времето, в което вие сте започнали да излизате. Виждате ли някаква прилика?

3. Той винаги споменава името ѝ.

Помислете за разговорите, които сте водили със своя човек напоследък. В тях изкача ли често името на „приятелката“ – независимо от темата, за която говорите? Когато човек започне да харесва някого, той мисли много често за него и следователно – говори често за него. Така че, ако вашето гадже споменава доста името на своята приятелка, то определено това е знак за тревога.

4. Той я поставя на пиедестал.

Друг знак, че вашата половинка определено си пада по своята приятелка е, че той я поставя пред вас. Например, ако сте тримата и тя каже или направи нещо грубо с вас, той застава на нейна страна. Или поне намира причини, за да я извини. Дори да не сте засегнати вие пряко, ако гаджето ви носи розови очила по отношение на тази конкретна жена, това никак не е добре.

5. Той ви сравнява.

Всеки мъж знае, че не трябва да сравнява гаджето си с приятелката си (както и настоящото с миналото гадже). Ако в даден момент вашият партньор започва да го прави обаче, определено имате причина за притеснение. Навярно първоначално сравненията ще бъдат за на пръв поглед безобидни неща. След това обаче ще се окаже, че тя е по-оправна от вас, готви по-добре и умее да се забавлява повече на шегите на мъжката му компания.

6. Чувствате се пренебрегнати.

Ако излизате тримата и вие се чувствате така, сякаш сте излишния човек, това ясно показва към кого има симпатии вашата половинка. Няма значение с кого сте в момента, вашето гадже трябва да се държи с вас така, сякаш вие сте и винаги ще бъдете най-важния човек за него.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )