IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 знака, че вашият партньор е най-добрият ви приятел

6 юли 2014 13 51

Тоест, двамата имате по-специален вид отношения

Анджелина Джоли наскоро сподели, че годеникът ѝ Брад Пит освен неин любим и партньор, е най-добрият ѝ приятел; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли наскоро сподели, че годеникът ѝ Брад Пит освен неин любим и партньор, е най-добрият ѝ приятел; Снимка: Getty Images

За да може една връзка наистина да проработи и да устои на времето, мъжът и жената трябва да бъдат нещо повече от партньори или любовници – те трябва да бъдат най-добри приятели. Тоест, да имат специален вид отношения – да проявяват по-голямо разбиране и снизходителност един към друг, да чувстват дълбока грижа и уважение към своя любим и да разбират, че половинката им не е даденост, нито вещ, а човек, равен на тях самите.

Ако искате да знаете какви са шансовете с вашия любим да сте най-добри приятели и връзката ви да бъде успешна и трайна, огледайте се за следните 8 признака:

1. Вашият партньор е човекът, на когото споделяте всичките си проблеми.

Ако имате доверие на партньора си повече отколкото на всеки друг човек в света и се чувствате достатъчно комфортно да му споделяте всичките си проблеми, значи той е най-добрият ви приятел. Това е човекът, който има силите да ви успокои, да ви вдъхне увереност, да ви подкрепи и да ви защити, когато ви се струва, че целият свят около вас е на път да се срине.

2. Времето, прекарано с половинката ви, ви е по-забавно от това, прекарано с другите ви приятели.

Ако предпочитате да прекарвате свободното си време със своя партньор, значи в неговата/нейната компания се чувствате най-комфортно. Явно инстинктивно знаете, че с половинката ви винаги ще намерите начин да се забавлявате заедно. Освен това може би това е човекът, с когото интересите и разбиранията ви се доближават най-много.

3. Вие предпочитате партньорът ви винаги да е наоколо.

Повечето хора предпочитат да прекарват свободното си време с половинката си, в сравнение с приятелите си. Има някои хора обаче, които започват да се чувстват истински некомфортно, винаги когато са излезли някъде без партньора си. Основната причина за това е, че този човек е най-добрият им приятел и неговото присъствие им липсва.

4. Двамата буквално си четете мислите.

Ако с половинката ви успявате да се разберете само с поглед и винаги можете да предположите с точност какво мисли другият по дадена тема, значи наистина сте си много близки. Има двойки, чиито шеги и закачки помежду им, никой друг не разбира. Те сякаш говорят свой собствен език и живеят в свой собствен свят.

5. Вие споделяте повечето от хобитата си.

Най-добрите приятели обикновено имат много общо помежду си – те имат сходни навици, еднакви хобита, харесват едни и същи неща и съответно се дразнят от едни и същи неща. Забравете за приказката, че противоположностите се привличат. Когато става въпрос за дълга, стабилна връзка, по-добре е партньорите да имат повече сходства. Освен това най-добрите приятели обикновено спорят за глупости и рядко за кардинални неща.

6. Вие се карате рядко, а когато го правите, никой от вас не го взима присърце.

Всички приятели се карат, но най-добрите приятели не приемат споровете си твърде лично. Те не позволяват някакви малки различия да променят внимателно изградените им отношения. Ако с вашия партньор можете да загърбите всеки лют скандал в името на любовта и връзката си, значи вие сте най-добри приятели.

7. Вашият партньор е този, към когото се обръщате за съвети.

Най-добрите приятели са изключително важни в живота ни, защото ни дават ценни съвети и ни помагат да взимаме по-мъдри решения. Понякога на човек му е трудно да прецени ситуацията обективно и да вземе правилното решение и тук е мястото неговия най-близък човек да му даде добър, безкористен съвет.

8. Вашият партньор ви прави по-щастливи, отколкото всеки друг човек в живота ви.

Ако вашият любим ви кара да се усмихвате много повече от всеки друг човек в живота ви (без децата ви, разбира се), значи той наистина е вашият най-добър приятел, а любовта ви е истинска, дълбока и чиста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )