IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че ТЯ ви изневерява

12 май 2015 12 16

Не ѝ вярвайте сляпо, а я наблюдавайте

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Подозрението и липсата на доверие може да съсипе връзката ви с любимата, но за съжаление често те не се появяват без причина. Има знаци, които дори и слепецът не би игнорирал, защото никой не иска да бъде правен на глупак.

Жените са по-хитри от мъжете и когато изневеряват, са изключително внимателни. И все пак, ако ги наблюдавате внимателно, ще откриете знаците, които ще ви подскажат, че вече не сте единственият мъж в живота ѝ.

Ето и кога червената лампа трябва да светне в главата ви:

1. Изведнъж тя става много потайна. Говори тихо по телефона, слага пароли на всичките си мобилни устройства, променя настройките си във Facebook, излиза от стаята, когато телефонът ѝ звънне.

2. Все по-често вие ѝ звъните и пишете пръв, а тя дори не си прави труда да ви върне обаждане или да ви отговори на съобщението.

3. Постоянно си търси поводи за скандали, за да може да се дистанцира от вас и да не се месите в дневния ѝ ред.

4. Хващате я в дребни лъжи, а тя просто се обръща към вас и в опит за защита казва: „Ти си луд!“

5. Не само тя се държи странно, а и общите ви приятели. Това е знак, че те знаят нещо повече.

6. Половинката ви спонтанно променя целия си гардероб, започва да се кипри по-усърдно и то за „кафе с приятелки“. Промяната на прическата също е повод за подозрения.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари