IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 пътя към сърцето на една жена

9 септември 2015 10 46

Или как да ѝ покажете, че я цените и обичате

Снимка: istock

Снимка: istock

Много мъже смятат, че показват любовта и загрижеността си към една жена като я закарат до офиса или ѝ купят цвете 2-3 пъти в годината. Проучване на сайта Womans’s Health обаче показва, че дамите имат съвсем друго разбиране затова какво е да бъдат обичани и ценени.

Ето и какво кара жените да се чувстват обичани според резултатите:

Комплиментите – няма жена, която да не обича да чува комплименти за визията, личността или нещо, което е направила. Това е положителна оценка за старанието ѝ и е знак за нея, че той цени усилията ѝ.

Миенето на чинии – мнозина смятат, че домакинската работа е отредена за представителките на нежния пол, но в съвременното общество те се трудят наравно с мъжете, затова тайно се надяват половинките им да ги облекчат поне в това.

Пазаруване – вместо да пуфтят, мъжете трябва сами да искат да пазаруват. От една страна ще получат благодарности от любимата, от друга ще си купят точната бира, а на всичкото отгоре ще спестят ѝ някой лев, защото жените често купуват повече от необходимите неща.

Купуването на подаръци – и то не само по поводи като Коледа и рожден ден. Това е мил жест на внимание, пред който е безсилна всяка жена!

Изненадващ романтичен уикенд извън града – обикновено дамите бързат да организират нещо подобно, така че биха били много приятно изненадани, ако веднъж и техните партньори поемат инициативата.

Носенето на торбите – ще си кажете, че всеки мъж с малко обноски би го направил, но уви, не е така.

Това са дребни жестове на внимание и нежност, които обаче означават много за жените. Те постоянно им напомнят, че не са сами, че има кой да мисли за тях и е готов да се погрижи и да ги облекчи, което е в пъти по силно от изричането на думите „Обичам те“, твърдят авторите на проучването.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари