IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 ясни знака, че говорите твърде много за връзката си

5 януари 2017 16 00

И че малко дискретност няма да ви е излишна

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Колкото и да ви се иска да говорите за отношенията си с партньора пред близки и познати, все пак внимавайте да не станете досадни. Ясно е, че вие се вълнувате от връзката и чувствата към половинката си, но това не важи за всички около вас.

Ето и няколко знака, че прекалявате със споделянето:

1. Приятелите ви знаят всеки детайл от вашата връзка

Ако приятелите ви са наясно с цялото развитие на отношенията ви с партньора и знаят дори малки детайли, които би трябвало да не ги интересуват (като подробности от вашия сексуален живот), шансовете да сте прекалили със споделянето са твърде големи.

2. Поствате всеки миг с половинката, запечатан на снимка, в социалните медии

Вероятно вашите близки и приятели се интересуват от вашите снимки в социалните медии, но едва ли искат да знаят за всичко, което правите с вашия любим – всяко място, на което сте били или сте посетили, всяка ваша ваканция и т. н.

3. Загрижени сте за това какво другите мислят за партньора ви

Да искате съвет относно връзката си от вашите близки е едно, но съвсем друго е постоянно да ги питате как гледат на партньора ви и на отношенията ви с него, дали го намират за подходящ за вас, дали го харесват, дали са съгласни с мнението му, с разбиранията му, с начина му на живот и т. н. Ако тази връзка ви прави щастливи, няма какво да се допитвате до други хора.

4. Вие се опитвате да накарате хората да ви завиждат

Ако говорите за връзката си твърде много с тайната надежда да предизвикате завистта на близките си заради щастливия си личен живот, то вие сте в голяма грешка. Радвайте се на щастието си, защото то понякога е много крехко. По-добре се съсредоточете върху това да изградите стабилни отношения и взаимно доверие с половинката си, вместо да се фукате със споделената си любов.

5. Вие не знаете подробности за връзките на вашите приятели

Ако установите, че вашите приятели знаят всички подробности за връзката ви, а вие не знаете почти нищо за техните отношения с половинките им, явно вие сте склонни да споделяте много повече, което е напълно излишно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари