IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете, с които НЕ трябва да правите секс за една нощ

3 октомври 2013 08 40

Този тип сексуални отношения могат да бъдат освобождаващи и секси, но не и с някои определени типове мъже

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Днес темата за секса отдавна вече не е табу. Интимните удоволствия за една нощ не се смятат за грях, а за нещо напълно приемливо, щом и двамата партньори са наясно с идеята. Всъщност човек може да си прекара наистина страхотно, наслаждавайки се на подобна неангажираща афера.

В някои случаи обаче, подобни действия могат да бъдат наистина безразсъдни. Нещата, за които трябва да помислите, преди да се втурнете към секса за една нощ, са няколко. На първо място трябва да бъдете сигурни, че мъжът няма да ви нарани. Не трябва да влагате никакви чувства и задължително трябва да използвате предпазни средства.

Запомнете, че сексът за една нощ може да бъде страхотно изживяване, стига да успеете да го направите такова. Най-важното условие е да изберете подходящ мъж. За целта може да се насочите към всички представители на силния пол, без следващите няколко категории. В противен случай рискувате да провалите целия замисъл на секса за една нощ и да си довлечете редица неприятности след това.

1. Бившият, когото все още обичате. Бившите винаги са опасна територия, по която трябва да стъпвате внимателно. Срещите с тях могат да бъдат непредсказуеми, макар че в повечето случаи именно вие оставате отново наранените. Има и редки случаи, в които сексът с бившия може да ви накара да се отърсите от него.

2. Най-добрият ви приятел. Това е човек, с когото се познавате много добре и с който взаимно си споделяте случки от любовните си животи. Може би се е случвало да флиртувате, но никога не сте прекрачвали допустимата граница. Сексът за една нощ с вашия приятел може да обърка приятелската ви връзка и да ви накара да се чувствате много неудобно след това.

3. Някой, който е обвързан или женен. Дори да е само за една нощ, няма нужда да заемате ролята на втората жена и да чувствате угризения за това. Има достатъчно свободни мъже, с които може да бъдете.

Съществува вероятност обвързаният/жененият мъж да не се откаже от вас, с надеждата, че вие може да го освободите от нещастната връзка, в която се намира. По този начин цялата идея за секса за една нощ се губи, така че изобщо няма смисъл да предприемате каквото и да е с този тип мъже.


4. Вашият шеф/колега. Сексът може да е само за една нощ, но професионалното ви обвързване с този човек ще продължи доста по-дълго. Вие ще трябва да се виждате всеки ден и това би било доста неловко. Още повече рискувате останалите колеги да разберат за случилото се и да изпаднете в наистина неудобна позиция. Както се казва – не смесвайте работата с любовта, в този случай – със секса.

5. Приятелят на ваша приятелка. Тази територия е напълно забранена! Няма да спечелите нищо, а рискувате да изгубите всичко. Без значение колко възбуждаща може да ви се струва тази идея, не го правете, защото истината рано или късно винаги излиза наяве.

6. Вашият съквартирант. Съквартирант е човек, с когото живеете, а не с когото правите секс. Дори двамата да си прекарате чудесно през нощта, на сутринта ситуацията може да бъде много неловка. Не забравяйте, че това е човекът, с когото се срещате най-често и не трябва да рискувате да разваляте отношенията си с него.

7. Някой, който си пада по вас. Тази идея е също толкова лоша, колкото идеята да правите секс с някого, когото вие харесвате. Сексът за една нощ с мъж, който изпитва увлечение към вас, може да му даде погрешни сигнали. Съществува вероятност той да стане още по-настоятелен и да започне да ви притеснява.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Даниела ( преди 10 години )
До Елена: и между другото ЕДНА от причините приятелят ми да ме уважава и цени е точно тази, че не съм си лягала с този и онзи просто за бройката или поради факта, че не мога да издържа без мъж до себе си. Горката аз, съжалявайте ме
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Даниела ( преди 10 години )
До Елена: за бройките се отвори дума в предния коментар. Съжалявай ме колкото искаш. Мнението ми все още е, че колкото и да ни се иска на нас жените да "трупаме бройки", повечето хора ще го приемат като разврат, а не като ценен житейски опит. А и изобщо не мога да си представя как мъжът може да бъде използван сексуално.. освен ако не е от онези случаи в които учителка става майка от 12 годишно дете. Колкото и да ни се иска да сме готините мацки дето си забиват пичове, винаги ние жените сме нае**ните. Аз за себе си знам, че опитът ми е достатъчен за годините, щастливо обвързана съм с човек, който също не смята многото бройки за "голяма работа". На това мисля, че му се казва морал :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Елена ( преди 10 години )
До Даниела: Жалко за жени като теб. Да правиш бройки е зле както за мъжете, така и за жените. Но статията не е за бройките. И освен това, ако си мислиш че като имаш малко "бройки" и мъжете ще те уважават за това, много се лъжеш. С това мислене май не уважаваш самата себе си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Всъщност, ако става въпрос за отношения, стил "само секс без връзка" мисля, че по-добрата идея е да е с приятел. Разбира се, ако и двамата сте привлечени един от друг. Ето и причините:1 - Приятелят (особено добър приятел), все пак го познаваш, близки сте и повече можеш да се отпуснеш. Пред непознат, малко или много, ще се притесняваш - да не се изложиш, да не се окаже някой откачен и опасен и т.н.2 - Ако човекът ти е приятел, все пак, ще му пука за теб. Приятел повече би се постарал да ти е хубаво, би се съобразил с чувствата ти, не би си позволил обидно или грубо държание, само поради факта, че правите секс. 3 - Ако е хубав секса, с приятел можете да го повторите и потретите, защото...така де, имате си контакти. Ако се забиеш с непознат в бара, най-вероятно няма да размените контакти и няма как да има повторение. 4 - С приятел може да се получи, един вид, моногамна сексуална връзка. Представете си, не сте във връзка в момента, но имате нужда от секс и бе искате всяка вечер да се забивате с различен (и да трупате бройки, ако щете). За това положение е идеално да имате приятел, към който да се обръщате за секс.5 - Дори и да ви привлече някой непознат в бара, дори и да е много готин, няма как да го знаете как ще е в леглото. Ако всичко между вас е само една вечер секс и сексът е кофти - изобщо, ама изобщо не си заслужава! А ако имате приятел, с който вече сте правили секс и знаете, че е хубав...много по-добра идея е, ако ви се прави просто секс - да го правите именно с него.Наистина не е добра идея да започвате връзка с приятел, но към близко приятелство да добавите секс за известно време...защо не? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Даниела ( преди 10 години )
До до никодим: защото колкото и да ни се иска да цакаме бройки, винаги ние сме нае**ните. Няма такова нещо жената да прави бройки. Обществото ни все още е такова, че за една жена, ако е била с много мъже и се слага етикет, а на мъжете не.Пробвай да си цакаш бройки да видим дали мъжете ще те уважават за това и дали ще ти се кефят, че си "мъжемелачка". Глупавите жени може и да ти завиждат даже, но никой нормален човек няма да ти каже: Евала, ти си много яка, трупаш си бройките, браво мацка! Да не говорим пък след като имаш солиден брой бройки зад гърба си кой мъж ще пожелае да те направи своя съпруга и ако евентуално има такъв какъв ще бъде той и каква ще е ценностната му система?Лично мнение
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
"7. Някой, който си пада по вас." Правете секс само с хора, които не ви харесват и носете хартиена торба на главата, за да не ги притеснявате :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
до никодим ( преди 10 години )
хахах :) зависи от гледната точка... Защо пък той да не е поредната бройка ;) Може би той е използвания. С човек се отнасят така, както той възприема себе си. Ако се мислиш за п..ра, пака ще се отнасят с теб. Ако го правиш за себе си, както го прави той - какъв е проблема. Не винаги жената търси и иска любов.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар