IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 тайни на мастурбирането

28 януари 2016 17 30

Как да увеличите удоволствието си, когато сте соло

5 тайни на мастурбирането

Повечето мъже са превърнали мастурбирането в навик. Правят го бързо и с известни притеснения (да не бъдат хванати от родители или половинката), което до голяма степен ги лишава от истинското удоволствие от акта.

„Много мъже бързат да свършат „работата“ и дори не се замислят как могат да направят процеса по-приятен и задоволителен“, твърди секс експертът Емили Морс, създател на шоуто „Секс с Емили“. Тя съветва господата да пробват следните тактики за по-добри резултати и силни оргазми:

Стигнете до ръба

Средната продължителност на мъжката мастурбация е 5 минути. Емили твърди, че можете да достигнете по-силен оргазъм, ако се докарате до „ръба“ и спрете точно преди да свършите. Изчакайте пенисът ви да поомекне и след това започнете отново. Направете го 3-4 пъти и чак тогава си позволете да свършите.

Сменяйте ръцете

Точно както при секс позите, и в мастурбацията промяната на движението и стимулирането на различни точки води до по-голямо удоволствие. Затова не пропускайте да включите и двете си ръце в процеса на самозадоволяване.

Използвайте секс играчки

Изкуствената вагина, гелове, секс-кукли... включете различни елементи, за да се доближите до усещането за истински вагинален или анален секс.

Започнете от основата

Десетки изследвания показват, че стимулирането на епидидима (придатък на семенника, Има червеобразна форма и се разполага върху задния ръб на тестиса) води до еякулация. Масажирайте го и се подгответе за нови и грандиозни удоволствия.

Не забравяйте тестисите

В областта на тестисите има много нервни окончания, които могат да усилят усещането за удоволствие при мастурбация. Те са чувствителни на допир и при стимулация ще усилят оргазмите и насладата ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари