IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 предимства да си необвързана

22 март 2016 16 20

Не бързайте да се самосъжалявате

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Повечето необвързани жени се стремят да си хванат гадже и тази мисъл буквално не излиза от главите им. В същото време те не осъзнават какви късметлийки са, че разполагат с цялото си време и че не трябва да се съобразяват и да се отчитат на никого.

Ако нямате сериозна връзка в момента – не бързайте да се самосъжалявате, а се наслаждавайте на свободата си.

Ето и 10 основателни причини да го правите:

1. Можете да си излизате по срещи

Ако си нямате сериозен приятел, но често различни мъже ви канят на срещи, то вие ще имате шанс да изгледате всички нови филми в момента, да опитате повечето интересни ресторанти и заведения в града, да отидете на много по-голям брой концерти и/или спортни събития, отколкото ако сте обвързани. А това звучи доста забавно!

2. Можете да си флиртувате на воля

Щом сте необвързана жена, значи можете да флиртувате с всички интересни мъже, които срещате и то без да чувствате вина!

3. Имате повече свободно време

Сега е моментът да прочетете всички хубави книги, които искате, да научите нов език, да овладеете йога или нов спорт, да се научите да готвите и т. н. Изобщо можете да разполагате със свободното си време на воля и да го инвестирате в личното си усъвършенстване.

4. Разполагате с повече време за приятелите си

Вечерните и нощни купони по женски с приятелки имат съвсем различен дух, когато всички жени в компанията са необвързани!

5. Нямате половинка, която да ви лази по нервите

Всяко партньорство изисква компромиси и проява на разбиране, а когато човек не е готов за тях, попада в конфликти. Няма начин да не стигате до спорове и скандали с половинката си, а те биха могли да съсипят настроението и целия ви ден. Тъй като обаче, вие си нямате гадже – тази опция не ви грози.

6. Можете да спите и да се излежавате повече

Според статистиките, обвързаните жени спят по-малко. На първо място заради секса, а на второ – заради хъркането на партньора.

7. Вълнуващите емоции около влюбването тепърва ви предстоят

Ако все още не сте обвързана – то можете да очаквате с нетърпение първата целувка с бъдещия си любим! Тези емоции тепърва ви предстоят.

8. Не е нужно да се съобразявате с някого

Ако искате да пътувате по света, ако искате да заминете да работите в друг град или държава – можете да го направите, защото сте свободна. Само необвързаните жени могат да правят подобни неща, без да съжаляват и без да се чувстват гузни пред някого.

9. Имате време да се съсредоточите върху кариерата си

Ако си нямате приятел в момента, съсредоточете се върху други свои цели, като кариерата си например. Обвързаните жени имат склонност да хвърлят по-голямата част от енергията си в своята връзка и така професионалното им израстване страда.

10. Пред вас има неограничени възможности

Не е ли вълнуващо да не знаете какво точно крие бъдещето за вас? Сега е моментът да мечтаете на воля и да преследвате мечтите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари