Всеки от нас притежава свой любовен почерк и иска да бъде обичан толкова силно, колкото очаква.

Уникалният набор от енергиите на вашия знак разкрива към какъв стил се придържате в сърдечните дела и какво да научат другите за вас.

Везни

Вие сте романтици и много обичате да бъдете в компания. Мислите ви са заети с различни планове и стратегии как да угодите на партньора си. Не приемате конфликти в отношенията. Колкото са повече, толкова по-бързо угасва любовта ви. Предпочитате да сте дипломатични.

Още по темата

Скорпион

Вашата емоционална природа търси дълбока и силно въздействаща връзка в любовта. Повърхностните отношения ви носят само скука. Вие винаги искате да проникнете в най-същностните страни на партньора си и да узнаете всички негови тайни. Но не за да го манипулирате, а за да доказвате любовта си.

Стрелец

Във вашите отношения задължително трябва да присъстват две много важни съставки – разнообразие и приключение. Вие сте пълни с ентусиазъм и сте готови да изразявате красиво своите чувства, но затова трябва да се чувствате свободен, а не отегчен човек.

Козирог

Вие сте предан и прагматичен партньор. За да покажете своята привързаност и уважение, вместо думи, вие използвате действия. За вас е важно човекът до вас да се чувства защитен и да получава всичко, което му е необходимо в отношенията.

Водолей

Свободата и индивидуалността имат решаващо значение във вашите отношения. Вие сте изобретателен и вашият партньор е длъжен да стимулира интересът ви посредством нещо ново и интересно, но и да ви дава възможност понякога да бъдете сами. Вашата любов ще живее дотогава, докато се чувствате самостоятелен човек.

Риби

Чувствителността и състраданието в любовта са дълбоко заложени във вашата духовна природа. Вие сте готови да се отдавате изцяло и да цените отношенията – така се чувствате пълноценни. Без страх разкривате сърцето си.

Първата част на хороскопа можете да си припомните тук