IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Спортна тенденция

12 април 2018 08 20

Красиво и практично ежедневие

Снимка: Вихър Ласков/Tialoto.bg

Снимка: Вихър Ласков/Tialoto.bg

Рокля

Задължителни за пролет-лято 2018 са нежните и ефирни рокли, които съчетават спортни кройки и висококачествени материи. Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger представят перфектната комбинация между класическата малка черна рокля, модернизирана за спортно ежедневие. Кройката от „дишаща“ материя осигурява удобство, а спортният елемент е имплементиран с ластични ленти, които едновременно акцентират на женствената фигура при талията и елиминират евентуално неудобство от пристягане.

Яке

Колкото и високи да са температурите през деня, пролетните и летните дни също имат своите по-хладни вечери. За целта избрахме ефектно яке от колекцията TommyXGigi, което е решено в най-актуалния цвят за сезона – червеното. Стилното комбиниране става възможно с еднаквите ластични ленти – на роклята при талията, а на якето – на ръкавите. Освен че със сигурност ще привлечете всички погледи към себе си, ще изглеждате перфектно и ще ви бъде топло дори и при най-неочакваните промени в температурите.

Маратонки

Една от водещите тенденции от модния подиум, директно от Tommy Hilfiger, са спортните маратонки, комбиниращи се с ефирна рокля. Белият цвят контрастира и едновременно допълва цветните ленти по якето и роклята. Класическите маратонки са задължителни за сезона, а знаем, че и Джиджи Хадид ги обожава. Моделът на модната къща е модернизиран с емблематичното изписване „Tommy“ върху страничната част на подметката.

Раница

Другият водещ компонент във визиите за пролет-лято 2018 остават раниците. Аксесоарите преминават под знака на спортната естетика, а раниците са едновременно модерни и практични. В тях можем да поберем всичко необходимо и въпреки това ръцете ни да бъдат свободни, за да преминем с лекота през натовареното ежедневие. Моделът на Джиджи Хадид за Tommy Hilfiger е решен в три цвята, а акцентът определено е в детайлите с изписване на инициалите на колекцията. Дръжките на раницата, разбира се, се комбинират перфектно с лентите на роклята и якето, позволяващи постигането на перфектната спортна тенденция и симбиоза между отделните компоненти.

Още от спортната тенденция можете да видите в нашата галерия.

Блуза, панталон, чанта и обувки от колекцията TommyXGigi, които можете да откриете в магазините на Tommy Hilfiger на следните адреси:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

The mall, Ниво 1, гр. София, бул. Цариградско шосе 115

Serdika Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Ситняково“ 48

Снимки: Вихър Ласков @vihrolaskov за Tialoto.bg

Модел: Ава от Ivet Fashion

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари