IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън продължава с похода за естествена красота

9 март 2024 15 00

Актрисата се включи във фотосесия без грим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън продължава да показва себе си в напълно естествена светлина. 

56-годишната актриса и модел определено е изхвърлила повечето от козметичните си продукти, за да промотира приемането на вътрешната и естествената красота. Тя се включи във фотосесия за известната CR Fashion Book, която е създадена от бившия модел, писател и бивш главен редактор на парижкия Vogue. 

Андерсън отново не носи грим, докато позира в различни тоалети, включително гащеризон в неутрален цвят на The Attico, съчетан с токчета Schiaparelli и бижута от Pandora. Друга ослепителна визия включваше черно сако от The Attico, обеци Pandora и персонализираща шапка на J.R.Malpere. От Malpere също така създават още един аксесоар за глава за актрисата, който тя носи с яке от Yohji Yamamoto

През последните няколко месеца Памела се отказа тотално от гримирането, показвайки естествените си черти на няколко публични събития. Всичко започна през септември 2023 година, когато тя се появи на дефилето на Isabel Marrant за пролет/лято 2024 по време на Седмицата на модата в Париж. 

В интервю за CR Fashion Book актрисата споделя, че се чувствала напълно свободно по време на ревюто и избрала да тръгне без грим, за да даде пример на по-младите дами и момичета. 

„Смятам, че социалните мрежи и фантазиите, особено в модата и киното, това са места за бягство от реалността, но истината е, че просто трябва да бъдеш себе си, а не да подражаваш на някого“, казва Андерсън. Тя отбеляза, че не е искала да направи толкова голямо впечатление с визията си, но все пак се радва, че появата ѝ е получила позитивни отзиви. 

Актрисата също така споделя как промяната в начина на мислене ѝ е помогнала да създаде своя собствена „луда страна“. 

„Трябва да имаш определено чувство за самоирония. Както казах, сега е много подходящо време за мен, особено защото вече съм се показвала без грим... сега вече не ми се налага да се приготвям толкова много. Имам чувството, че половината ми живот съм го прекарала в гримьорната заради тази индустрия“, казва Памела. 

Емблематична прическа на Памела Андерсън от 90-те е хит сред младите

Чар или бедствие – Памела Андерсън без грим

Памела Андерсън – такава, каквато не сте я виждали

Тя допълва, че има много приятели, които са чудесни гримьори, фризьори и стилисти и те са важни за мечтите и образите, които се създават на екран, но в ежедневието човек просто трябва да бъде себе си. „Така че е много приятно да предизвикаш себе си и да не се оставиш лудостта да те погълне. Така създадох своя собствена луда среда“, казва още актрисата. 

По-рано през седмицата секссимволът на 90-те сподели в Instagram как е започнала да води по-прост начин на живот. 

„Животът те смирява. С напредването на годините... спираш да преследваш големите неща и започваш да цениш малките. Времето сам, достатъчно сън, добра диета, дълги разходки и качествено време с любимите хора. Простотата започва да се превръща в най-висшата цел“, пише Андерсън. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 1 месец )