IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 от 10 – Памела Андерсън показа безупречност без грим на концерт на Мадона

23 февруари 2024 10 30

Емблематичната актриса се качи на сцената заедно с певицата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Това представление определено получава 10 от 10!

Две икони на 90-те се събраха на едно място за епично изпълнение във Ванкувър преди няколко дни. 

По време на концерта си на Rogers Arena в Канада, Мадона изненада феновете си, извеждайки на сцената Памела Андерсън като гост-звезда за изпълнението на незабравимия хит Vogue от 1990 година. Спокойно можем да кажем, че публиката беше в екстаз, като голяма част от феновете не спряха да аплодират и да крещят по време на цялата песен. 

Андерсън носеше черен пуловер и минипола, а също така отново впечатли зрителите с безупречната си красота без грим. За пореден път актрисата отказа да покрие лицето си с какъвто и да е продукт, продължавайки традицията, която започна преди година. Тя изигра ролята на съдия по време на сегмента, като преди това тази роля са изпълнявали Кели Рипа, Джулия Гарнър и Джош Попър, който е спряган за новото гадже на Мадона. 

Във видео, споделено в социалните мрежи, се вижда как Андерсън и кралицата на попа се прегръщат и целуват по бузата, след което се настаняват удобно на два бели стола и чакат конкурсът да започне. 

Актрисата и носителката на „Грами“ малко по-късно си размениха любезности в социалните мрежи, споделяйки обща снимка от зад кулисите, придружена от емотиконки на сърца. 

Изявата на Андерсън е поредният път, в който тя присъства на публично събитие без капка грим. Всичко започна по време на Седмицата на модата в Париж миналата година, като тя споделя, че това не било решение, взето в последния момент, а отдаденост да показва истинската красота и да насърчи все повече жени на нейната възраст да не се срамуват от лицето си. 

Памела също така пусна своя марка за грижа за кожата, Sonsie, която насърчава по-семпъл подход към красотата и фокусиране върху естествените черти. 

През 2019 година гримьорката на Андерсън, Алексис Вогъл, умира от рак на гърдата, което кара актрисата да подходи по съвсем различен начин към красотата. „Тя беше най-добрата. След нейната загуба почувствах, че по-добре да не нося грим“, казва Памела.

Мадона била в изкуствена кома два дни заради бактериална инфекция

Мадона разцелува младото си гадже Джош Попър на сцената в Бруклин

Звездата допълва, че сега се чувства много по-свободна и дори леко бунтарски

Що се отнася до другата икона на сцената в Канада – Мадона, тя започна дългоочакваното си турне миналата есен в Лондон с 20 000 души. След това тя пренесе изпълненията си в Бруклин, като сред публиката личаха имената на Деми Мур, Анди Коен и Андерсън Купър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари