IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Костюмите за Хелоуин на известните

4 ноември 2014 14 08

Нестандартните решения, които видяхме в Instagram

Хайди Клум, Снимка: Getty Images

Хайди Клум, Снимка: Getty Images

Независимо, че Хелоуин не е български празник, това е един добър повод за ден да забравим себе си и да се превърнем в този наш любим герой, на когото винаги сме искали да приличаме.

В последните години обаче световноизвестните личности превърнаха празника в своеобразно надпреварване за най-креативен костюм, най-близка прилика с оригинала и дори най-добра имитация.

Представяме ви звездите и техните тазгодишни костюми.

Ако не друго, поне можете да им се порадвате, да оцените грима или да вземете идея за догодина.

Кейт Мос

Супермоделът, която наскоро записа към своята автобиография съвместна кампания за Burberry, реши да заложи на имитацията. Кейт Мос демонстрира добро познаване на своята колежка Кара Делевин, обличайки се като нея и демонстрирайки иконичните ѝ движения с изплезен език и странни физиономии.

Карен Елсън

Моделът, който свързваме основно с кампаниите на Lindex, показа двойствената си страна с различни костюми за страховития празник.

В първия момент виждаме Карен в ролята на плачеща булка, а след това, съвсем контрастно – като съблазнителна жена котка. Едно е сигурно – и двете ѝ отиват.

Риана

След като Instagram блокира профила на Риана заради голи снимки, певицата официално се завърна... и то как. Красавицата заложи на изненадващо „облечена“ визия. Риана и приятелките ѝ представиха костюми като на „Костенурките нинджа“.

Хайди Клум

Топмоделът е известна с изключително сериозната си подготовка за Хелоуин. Предишните години видяхме Хайди като Клеопатра, като котка, като Шива и други. Тази година, след като публикува съвсем леки загадки за костюма си, останахме изненадани от изумително детайлно създадения костюм на пеперуда.

Жизел Бюндхен

Най-скъпоплатеният модел в света се съобрази изцяло тази година с желанията на своите деца. За да няма сърдити, семейство Бюндхен се преобразиха в ролята на истински динозаври.

Останалите звезди можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари