IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модният път на Кендъл Дженър

20 ноември 2014 16 41

Красавицата е новото модно лице на Estee Lauder

Снимка: Estee Lauder

Снимка: Estee Lauder

От известно време следим бързото развитие на малката сестра на Ким Кардашян в модния бизнес.

След като се появи за първи път в списание „Paper“ през 2010 година, с днешна дата, Кендъл Дженър премина общо 13 пъти през модния подиум с колекции на модни къщи като Chanel, Dolce & Gabbana, Givenchy, Marc Jacobs, Emilio Pucci, DVF и други.

Сред слуховете, които напоследък се носят, е че брюнетката е отказала участие като ангел в предстоящото ревю на Victoria's Secret.

Голямата новина в модния бизнес е, че към богатата си автобиография, Кендъл Дженър добавя вече подписан договор с козметичния гигант Estee Lauder.

Марката обяви своето ново рекламно лице, представяйки кадър от кампания, на която моделът позира върху мотор с яркочервен лак на ноктите и красив грим, подчертаващ естествената ѝ красота.

От Estee Lauder все още пазят в тайна точно на какъв продукт лице ще бъде Кендъл, но вече е ясно, че тя ще бъде част от телевизионна, интернет и хартиена реклама.

„Разбрах, когато бях зад кулисите на Седмица на модата в Париж и през цялото това време трябваше да пазя тази новина. Толкова съм развълнувана, че споделям и ще бъда част от Estee Lauder“, сподели малката сестра на Ким.

Определено очакваме с нетърпение всички кадри от предстоящата рекламна кампания на Estee Lauder с Кендъл Дженър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари