IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Оскарите“ и открояващите се добри модни моменти

24 февруари 2015 13 15

Най-добре облечените дами на церемонията

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Церемонията по 87-ите награди на Киноакадемията отличи най-добрите филмови произведения за годината.

Събитието се проведе вчера, 22-ри февруари, в Лос Анджелис и на него присъстваха най-известните актьори и актриси.

„Оскарите“ се присъждат в общо 24 категории, сред които за най-добра актриса и най-добър актьор.

Към мащабността на церемонията се добави и още едно забележително събитие – дебютното участие на Нийл Патрик Харис като водещ.

Най-престижните награди дават възможност да видим любимите си звезди от големия екран върху червен килим с едни от най-забележителните рокли на модните къщи.

Кои бяха актрисите, които се откроиха както с талант за игра, така и със завиден моден нюх?

Лупита Нионго

Освен че сме сигурни за таланта ѝ, вече сме напълно убедени и за модния вкус на актрисата. До момента, Лупита Нионго никога не е успявала да влезе в класация за най-зле облечени звезди и буквално не е взимала едно лошо решение, що се отнася до силуети. „Оскарите“ не са изключение. На престижната церемония, Лупита се появи в дълга бяла рокля, изработена изцяло от малки перли. Красивият силует е част от колекциите на Calvin Klein и красиво подчертава тъмната кожа на талантливата актриса.

Джулиан Мур

Актрисата спечели „Оскар“ за участието си във филма „Все още Алис“ и е сред челните места на нашата класация за най-добре облечени звезди. Джулиан Мур избра бяла рокля на Chanel, върху която са изобразени с черно емблематичните за модната къща камелии. Гласуването на доверие на Карл Лагерфелд определено е оправдано.

Сиена Милър

Въпреки че актрисата не спечели „Оскар“, успя да привлече всички погледи в себе си с безупречната визия. Сиена се появи на червения килим в дълга черна рокля с кадифени елементи и фина перфорация в долната част. Модното изделие е дело на Oscar de la Renta и изключително добре подчертава русата коса и магнетичния поглед на актрисата.

Дженифър Лопес

Роклята на Versace, в която се появи Дженифър Лопес през 2000 година, успя да шокира целия свят. С днешна дата, от бившата приятелка на Пъф Деди няма и следа. На наградите „Оскар“ видяхме една красива и стилна жена, облечена в зашеметителна рокля на Elie Saab. Екзотичната страна на латината е умело подчертана с цвят карамел, а инкрустациите акцентират върху талията.

Марион Котияр

Френската актриса блесна на червения килим в дълга бяла рокля на Christian Dior. Нежните перфорации подчертават женствената линия на Марион Котияр, а прибраната в кок коса придава изисканост на цялостната визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари