IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрите инвестиции за летния гардероб

2 април 2015 06 45

Какво да си купим без угризения?

Снимка: Shop.tialoto.bg

Снимка: Shop.tialoto.bg

Всеки сезон, при смяната на дрехите в гардероба, откриваме от какво точно имаме нужда.

Групираме всички компоненти на силуета, мислено ги съчетаваме едни с други и винаги се оказва, че ни липсва нещо.

Тъй като закупуването на модни аксесоари и дрехи е една инвестиция на средства, трябва добре да премислим дали наистина ще използваме покупката си и дали си заслужава.

Обобщихме всички необходими компоненти на визията, които със сигурност ще влязат в употреба и ще изплатят многократно инвестицията за закупуването им.

Можете да ги видите тук.

* Чанта Segue, Цена: 108,60 лева, намалена на 18,80 лева

1. Чанта

Няма жена, която да не носи чанта. Добре е тя да бъде избрана в цвят, който едновременно да внася настроение и в едноцветните силуети и да може да се комбинира с повече нюанси. Практичната дълга дръжка позволява да се използва в ежедневието, а без нея и за вечерните събития.

* Обувки Ana Lublin, Цена: 219,99 лева, намалена на 36,27 лева

2. Класически обувки

Една от най-добрите комбинации е малка черна рокля, класически обувки в същия цвят и обемни бижута. Дайте воля на въображението си при клъчовете и аксесоарите, но завършете с едноцветни обувки. По този начин ще можете да ги използвате за важните бизнес срещи, приятните коктейли и дори в ежедневието, съчетани с правилния чифт дънки.

* Пролетно яке, Цена: 198,33 лева, намалена на 69,72 лева

3. Тренч

Пролетта е доста особен сезон, тъй като валежите, за съжаление, са доста често явление. Лошото време не трябва да бъде причина да жертвате добрия външен вид – инвестирайте в красив тренчкот. Моделът е подходящ както за ежедневни силуети, така и в комбинация с вечерна рокля.

* Сако Top Secret, Цена: 160,17 лева, намалена на 49,94 лева

4. Сако

Важно за сакото е да бъде точен модел и размер. Моделът заимства съвсем леко от кройката на болерото и внася бързо и лесно усещане за аристократичност. Белият цвят дава възможност за многобройни съчетания с всички възможни цветове и настроения.

* Пръстен Top Secret, Цена: 29,21 лева, намалена на 7,54 лева

5. Бижу

Добре е да се спрете на бижу, което да издава вашата индивидуалност и привързаност към модните тенденции. Нестандартните форми при пръстените едновременно са непретенциозни и отиват на всички стилове. Хоризонталните горни части определено привличат всички погледи върху нежните пръсти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

фифи ( преди 9 години )
хахахахаха поне не пишете цените ,че ставате смешни!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар