IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика и пищност на сватбата

29 април 2015 10 28

Емблематичен почерк от Marchesa

Снимка: Marchesa

Снимка: Marchesa

Един от любимите ни периоди в годината е този, в който се представят сватбените тенденции на модните къщи.

Ревютата ни позволяват да се потопим в магията на булчинските рокли, независимо дали ни предстои това значимо събитие или просто сме се вдъхновили от красотата и пищността.

В крайна сметка, винаги е добре да сме подготвени отрано с избора на рокля. Верни на своя емблематичен почерк, от Marchesa представят поредната доза традиционни кройки в своята сватбена колекция за пролет-лято 2016.

Силуетите са издържани в стил „русалка“ с описваща тялото горна част и разкрояваща се долна. Акцентът в колекцията определено пада върху дръзките решения по гърба на моделите – разкрива се доста голяма част от женската съблазън с дълбоки цепки и сексапилни извивки.

Разбира се, щом става въпрос за Marchesa, няма как да не обърнем внимание на богатите флорални бродерии, драматични къдри, волани и голи рамене.

Със сигурност модната къща успява да създаде една красива симбиоза между пролетни вдъхновения, приказни мотиви и сватбена красота.

Традиционно, цветната палитра е издържана в класическо бяло, подчертано с ефектен блясък от кристални инкрустации и акценти на кръста в сатен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари