IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обиколка из света

18 май 2015 05 01

Christian Dior и магията на модата

Снимка: Indigitalimages.com

Снимка: Indigitalimages.com

Ревютата към колекции Cruise за 2016 до момента ни доказаха едно сигурно нещо – за модата няма невъзможни неща.

От стандартните представяния, тези събития прераснаха в истински екзотичен и екстравагантен пир за сетивата.

Модните къщи ни накараха да обиколим буквално половината свят – отидохме в Сеул за Chanel, в Палм Спрингс за Louis Vuitton, и сега сме в меката на индустрията – Южна Франция за Christian Dior.

Къщата с балони на Пиер Карден приютява предложенията на марката за Cruise 2016 на фона на гледки към морето и фонтани, наподобяващи фойерверки.

Излизането извън стандартите на класическото и приетото до момента представяне на нови колекции дава буквално възможност да си поемем глътка въздух и разнообразие.

„Обичам да излизам – не знам защо, но е по-релаксиращо“, сподели самият Раф Симънс. И определено излезе от границите.

Говорейки за него, креативният директор умело демонстрира способността си да съчетае емблематичното ДНК на модната къща и нейните архиви с личния си поглед над хората и техния стил.

Резултатът от това е динамична последователност между идеите на Раф Симънс и материализирането им с майсторство от страна на неговия екип професионалисти.

В тази колекция виждаме най-общо казано младата жена, която обича да изпробва нови неща и дръзки съчетания.

Комбинират се смело спортно с елегантно и странно с красиво. Играта с аксесоарите минава на едно друго ниво – преобразява се върху самите дрехи с помощта на ефект „балон“, концентриран обем, мини рокли, декорации от дантела, прецизна обработка на материите с лазер и светлосенки с различни нюанси на цветната палитра.

Освежаващата колекция дава един нов облик на модерната, съвременна жена – можете да я видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари