IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата от „Сексът и градът“, на които още вярваме – част 1

14 юли 2015 07 55

Някои от тях си остават във времето

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Голяма част от жените, гледали веднъж „Сексът и градът“, не спират да си припомнят постоянно епизодите от култовия сериал.

Истината е, че това е един филмов проект, който сигурно никога няма да остарее. Проблемите на четирите приятелки лесно могат да бъдат припознати в ежедневния живот на всяка една съвременна жена.

Теми като любов, приятелство, отношения и, разбира се, мода, винаги ще бъдат актуални. А някак си е много по-лесно да виждаме всичко това в комбинация с най-актуалните тоалети на дизайнерите във висшата мода.

Има някои знаменити реплики, които не просто се превръщат в емблематични за сериала и последвалите филми след него, но и никога няма да успеем да забравим.

Представяме ви нещата от „Сексът и градът“, които както и сериалът, ще бъдат вечни.

1. Добрият чифт обувки е точно толкова ценно притежание, колкото и чантата за пелени

В един от епизодите на „Сексът и градът“, Кари посещава своя приятелка с дете и обувките ѝ изчезват. Когато къдравата героиня иска обезщетение за своите сандали на Manolo Blahnik, приятелката ѝ я обвинява в това, че отдава твърде голямо значение на материалното. Вместо да се обиди, Кари Брадшоу се регистрира в магазин на марката и един вид принуждава своята приятелка да замени изчезналите обувки с нови такива.

2. Модните мечти са свързани с обувки модел Mary Jane на Manolo Blahnik

Никога няма да забравим сцената, в която Кари посещава легендарния гардероб на Vogue, в който са събрани всички изделия на дизайнери, предоставени за фотосесии. Откритието на красавицата е рядко срещан модел Mary Jane на Manolo Blahnik, за който самата тя твърди, че е „градски мит в обувките“. Тази сцена е пълно доказателство за твърдението, че на една жена ѝ трябват просто чифт нови обувки, за да бъде щастлива.

3. Технологиите могат да бъдат шик, особено ако са увити в кашмир

Работата на Кари Брадшоу е свързана с постоянно писане на материали на компютър. Дори и когато той се разваля, занасянето му със стил е от съществено значение. Техниката е поверена на специалисти, но, разбира се, не и преди да бъде увита в кашмирен шал.

4. Драматичните моменти изискват Oscar de la Renta

Кари имаше връзка с Александър Петровски и заедно заминаха за Париж. Една от най-красивите сцени в този сезон бе моментът, в който героинята облече своята розова рокля на Oscar de la Renta и доказа, че посещението дори на верига за бързо хранене трябва да бъде с класа.

5. Една жена може да изглежда сексапилна и красива и след 50-тата си годишнина

Ако има нещо, на което ни научи със сигурност Саманта Джоунс, освен какво е да си силна жена, то е фактът, че една жена може и трябва да изглежда зашеметяващо дори и след като е минала своята 50-та годишнина.

6. Жените с къдрави коси са по-сложни от тези с права коса

Във втори сезон, Кари достига до заключението, че на света има два типа жени – обикновените момичета и Кати (вдъхновено от емблематичния филм „Каквито бяхме“). Изводът е, че къдравите жени са много по-трудни за обичане и мъжете трудно могат да смогнат на тяхното темпо.

7. Ако се колебаеш между двама мъже, замини на шопинг за Париж, за да разбереш какво искаш

Отново в шести сезон Кари е разкъсана между избора на Петровски и Тузаря. Вместо да размишлява денонощно, героинята просто заминава за модната столица – най-добрият начин да вземеш правилно решение.

8. Не искай всичко точно в този момент. Освен ако не е чифт нови обувки

В края на сериите, Кари достига до заключението, че е абсолютно нормално да не получава всичко в момента, в който го иска. Разбира се, това важи за всичко останало, освен за голямата страст – обувките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари