IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори бра фитинг салон в София

16 юли 2015 11 14

Открийте идеалния сутиен според формите на тялото

Снимка: Bra Clinic

Снимка: Bra Clinic

На 15 юли, сряда, в компанията на известните дами Нора Караиванова и Деси Банова и медии, Bra Clinic, салон за бельо специализиран в индивидуална бра фитинг консултация* и предлагащ 120 размера бельо и бански в чашки от А до К, откри своя втори салон в Paradise Center.

След кратко приветствие и благодарствена реч, събитието ни припомни видимите белези на погрешния размер и безспорните предимства на правилния размер сутиен в кратка презентация с модели.

През целия ден, марката представяше жива витрина с модели, показващи разликите между грешен и правилен сутиен и актуални колекции на марката.

До 24 юли марката предлага специална отстъпка от 20% на бельо и бански на редовна цена за клиентите на новооткрития магазин, а първите 50 клиента на новия салон ще получат подаръчни торбички.

Сега вече дамите имат две удобни локации, където могат да се възползват от иновативната, безплатна услуга бра фитинг и да се наслаждават на носенето на подходящ размер бельо и бански.

Повече от 2 години марката предлага тази услуга в своя първи салон и стотици доволни клиенти са открили комфорта на правилния размер сутиен, както и безспорните предимства на повдигнатия и подходящо подчертан бюст, с което се изглажда силуета и жените изглеждат видимо по-слаби.

Допълнително, за дамите, които не могат да посетят салоните в София, марката предлага и услугата Виртуална бра фитинг консултация, която позволява на жените в цяла България да открият подходящия размер сутиен в комфорта на своя дом, само използвайки Skype.

* бра фитинг (от английски: bra – сутиен и fitting – напасване) – избор на идеалния за индивидуалните нужди на жената размер на сутиена, въз основа на размера на бюста ѝ, обиколката на гръдния ѝ кош, формата и разположението на гърдите ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари