IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции при чантите за есен-зима 2015

28 август 2015 06 00

С какво да допълним аксесоарите?

Снимка: Ralph Lauren

Снимка: Ralph Lauren

Класическите модели чанти винаги намират място в женския гардероб, просто защото позволяват комбинирането с всякакви стилове и силуети.

Истинската красота в аксесоарите от този тип идва тогава, когато дизайнерите използват различни вдъхновения и меко казано модернизират формите и цялостните визии на чантите.

За тази година, темите, които видяхме на модния подиум и които ще владеят аксесоарите ни варират от приказното вдъхновение и ретро духа, имплементирани чрез естествена кожа и графична красота в детайлите.

Доминиращата цветна палитра се характеризира с наситени нюанси на сиво, червено и класическо черно, а металните отблясъци като златно и сребърно ще изразяват индивидуалността ни по време на вечерните събития и официални поводи.

Със сигурност есен-зима 2015 е сезонът на детайлите и завършващите елементи, а ето и някои от водещите модели на модните къщи.

1. Елементи от косъм

Нестандартните чанти, които са изработени основно от мека част са изключително актуални тази година. Видяхме примерен модел в колекцията на Louis Vuitton и със сигурност се влюбихме в масивната закопчалка от златно и черно. Ако не искате да притежавате каквото и да е от естествен косъм, можете лесно да си намерите чанта от изкуствен такъв.

2. Пачуърк

Пришиването на различни парчета от контрастни материи и цветове привлече погледите в чантите на Fendi. Комбинацията между 3D инкрустации на многобройни и разноцветни камъни с кадифе, кожа и косъм е върху изчистена черна основа. Подобен модел със сигурност ще внесе настроение както в едноцветния силует, така и през студените дни.

3. Раниците

Раниците бързо заместиха обемните чанти от ежедневието на жените, а този сезон идват и в най-разнообразни и дръзки цветни палитри. Можете да преметнете през рамо модел с анималистичен принт, като този на Ralph Lauren и да се върнете поне за малко обратно в училище.

4. Закачливите елементи

Класическата малка чанта на Saint Laurent коренно променя своя вид със смел принт в класически ярки червила. Моделът е добре познат на дамите, тъй като се намира във всеки женски гардероб. Дългата дръжка позволява да носим това бижу навсякъде с нас и да спечелим погледите на всички.

5. Метал за вечерта

Тенденцията за метални отблясъци изцяло обхваща вечерните клъчове. Малките размери и овални форми превръщат чантата в истинско златно съкровище, което внася голяма доза усещане за лукс и стил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари