IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модният избор на звездите от Музикалните награди на MTV

31 август 2015 11 58

Как се появиха известните лица на събитието?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едно от най-дългоочакваните събития в шоубизнеса, Музикалните награди на MTV, се състоя на 30 август в Лос Анджелис, Калифорния.

Събитието премина под знака на провокацията с водеща Майли Сайръс, а сред специалните гости се откроиха звезди като Бритни Спиърс, Кара Делевин, Ники Минаж, Тейлър Суифт, Рита Ора, Джъстин Бийбър, Селена Гомес и други.

Тейлър Суифт бе с най-много номинации в различни категории - общо десет, следвана от Ед Шийрън с шест. Изпълнителката на „Bad Blood” взе четири награди, включително тези за Видео на годината и Най-добро женско видео.

Освен със своя талант, Тейлър Суифт впечатли зрителите със своя моден избор и компанията от най-добри приятелки и супремодели, с които отново бе обградена.

Представяме ви какъв беше модният избор на другите изпълнители, които присъстваха на бляскавата церемония в Калифорния.

Тейлър Суифт

Няма как да не започнем със звездата на вечерта. Тейлър Суифт демонстрира безупречен стил и нещо още по-важно – усещане за баланс в силуета. Дългите ръкави и панталон са със смел контраст от акцент върху талията, а прибраната коса е като контрапункт на агресивния опушен грим.

Кара Делевин

Супермоделът, който се превърна в актриса, представи смел силует на Saint Laurent в класическо черно със сребърни звезди. Вдъхновението на модната къща за рок шик не би могло да стои по-добре на когото и да е, освен на винаги дръзката и ексцентрична Кара.

Джиджи Хадид

Красавицата, която от известно време ни се усмихва от кориците на най-престижните модни издания, впечатли гостите на церемонията по наградите на MTV с женствена, ярко жълта рокля. Моделът на Emilia Wickstead разкрива смело дългите крака на Джиджи, а дълбокото деколте поставя акцнет върху нежните черти на лицето на модела.

Карли Клос

Поредната добра приятелка на Тейлър Суифт се появи в дълга рокля на Louis Vuitton. Моделът е контуриран от златни елементи, а моделът демонстрира блестящ вкус, комбинирайки силуета с равни сандали в златно.

Селена Гомес

Бившата приятелка на Джъстин Бийбър се появи на церемонията доста семпла. Макар роклята на Calvin Klein да е изпипана до най-малкия детайл, чисто черната визия леко състарява певицата и я прави някак си еднообразна и трудно забележима.

Хейли Стейнфилд

Американската актриса, модел и певица се появи на червения килим с бяла рокля на Stella McCartney. Умението на модната къща да играе с наслагването в силуета, с асиметричните дължини и с геометричните форми е оценено от Хейли, която от своя страна добавя масивно златно бижу на шията и малък, огледален клъч.

Рита Ора

Блондинката събра всички погледи на червения килим със специално изработена за нея рокля на Vera Wang, която доби своя завършен вид с обувки на Stuart Weitzman. Макар че моделът определено показва доста кожа, за винаги дръзката Рита Ора това е нищо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари