IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задължителните палта за женския гардероб

24 октомври 2015 08 00

Без кои модели не можем?

Снимка: ASOS

Снимка: ASOS

Всички сме попадали в ситуацията, в която почистваме бъркотията в гардероба и изведнъж откриваме яке, което не сме носили от години.

Не са рядкост и случаите, в които то не просто не е обличано, но дори още си стои с етикетите. Проблемът тук е не друго, а фактът, че вероятността моделът вече да не е актуален, е огромна.

Е, време е да започнем да пазаруваме умно, което означава, че приоритет е да покрием основните кройки пред това да се притесняваме за тенденциите.

Представяме ви задължителните връхни дрехи, палта, якета и сака за женския гардероб, които ще ви помогнат да преминете през всякакви поводи и събития.

Проверете дали имате моделите по-долу и ако отговорът е негативен, то тогава направете тази инвестиция – няма да съжалявате.

1. Черен блейзър

Изчистен, но и много силен компонент на визията, който говори за вас, че сте готови за бизнес и сте със сериозно отношение към работата си. Статусът, който демонстрира, е подходящ за шеф и висока позиция.

2. Тренчкот

Това е моделът, с който преминавате през пролетните и есенните дни без да се притеснявате, че дъждът ще ви намокри. Ако искате да останете сухи и на топло – тренчкотът е идеален за преходните седмици.

3. Милитъри яке

Това е страхотно предложение за свободните и почивни дни. Практичността му се крие в това, че може да се комбинира във всякакви варианти. Опитайте върху блуза с висока яка и пола. Тенденциите от модния подиум диктуват, че маслиненозеленото е новото класическо черно.

4. Кожено яке

Задължителният компонент за „лошото момиче“, когато искате да покажете тази си страна. Коженото яке ви кара да изглеждате модерни и със сигурност вдъхва респект.

5. Яке от деним

Ако нямате дънково яке, то сега е моментът да се сдобиете с едно. Подобно на чифт незаменими сини дънки, то може спокойно да се комбинира с всичко, с което поискате.

6. Пухен елек

Когато не искате да носите палто, защото ви се струва, че визията ви става с твърде много пластове, просто облечете мек елек върху пуловера с дълъг ръкав. Пълнежът и мекотата на тази връхна дреха са достатъчни, за да ви пазят топло през студените дни.

7. Сако от туид

Изисканият модел при сакото от туид със сигурност внася незаменимо усещане за женственост. Сложете го върху вечерна рокля или го комбинирайте с деним и високи токчета.

8. Зимно палто

Когато температурите се понижат и зимните дни официално са тук, основното, от което имате нужда, е топлина. Открийте я в зимното палто, което се препоръчва да бъде вълнено.

9. Палто с послание

Забавно, цветно и носещо щастие – това трябва да бъде палтото, с което искате да оставите послание в околните. Изберете модел, който изобилства от акценти, декорации и фино изпипани детайли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари