IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разнообразим черните дрехи?

11 февруари 2016 07 20

Идеи за акценти в силуета

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Изцяло черните силуети са едни от най-предпочитаните сред женската половина от човечеството.

Класическият цвят, любим и на Коко Шанел“, със сигурност има повече плюсове, отколкото минуси.

С подобно едноцветно комбиниране на дрехите изглеждаме по-слаби, прикриваме недостатъците, акцентираме с деколте или цепка на предимствата на тялото и със сигурност се чувстваме стилни.

Известна е вечната класика под формата на малка черна рокля и това определено не прави нещата по-цветни... в буквален смисъл на думата.

За щастие, има няколко трика, с които едновременно да не рискуваме твърде много, но и да имаме все пак някакъв друг цвят по себе си.

Представяме ви изпробвани съвети, благодарение на които взимаме най-доброто от модната индустрия и разнообразяваме визията си.

1. Пола с послание

Съчетайте кожено яке и черен топ с пола в ярък принт. Дръзките комбинации от ярки цветове ще привлекат вниманието върху вас, като същевременно ще подчертаете лицето с черната горна част.

2. Помислете за основата

Разнообразете класическият традиционен костюм от две части с поставянето на цветна основа. Такава може да бъде риза в ярък нюанс или дори поло. По този начин се придържате към черното, но имате и стилен детайл, нежно подаващ се отдолу.

3. Заложете на неочакваното

Придържайте се към едноцветния черен силует, но комбинирайте със смели аксесоари. Такива могат да бъдат обувки, чанта или масивни аксесоари с блестящи инкрустации.

4. Добавете смела горна част

Още не сте готови да се разделите с изцяло черните силуети? Тогава просто ги завършете с цветен акцент. Заложете на ярки нюанси на червено при палто или пончо, което ще добави и асиметрия във визията.

5. Потърсете закачливи детайли

Когато казваме да потърсите закачливи детайли, имаме предвид да добавите няколко цветни миниелемента. Такива могат да бъдат закачащи се допълнително висулки по чантата, цветен шал или дори яка от косъм около врата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари